Slappa dagar

Igår åkte jag från jobbet före sex och idag före fem, och det bästa av allt efter det var det ingen handboll. Det är faktiskt sjukt skönt och jag överväger halvseriöst att inte spela nästa säsong. Jag kommer ju säkert göra det ändå men nu njuter jag verkligen av att inte göra någonting. Jag har väl tänkt att jag ska träna ändå och idag hade jag hyfsat seriösa tankar på det men var väldigt hungrig när jag kom hem och ställde mig och lagade mat istället. Sedan när jag har varvat ner är jag på tok för lat för att komma igång igen, det måste ske på en gång. Istället slappade jag i soffan och tittade på BigBrother som jag faktiskt tycker har blivit lite bättre. När jag började titta för kanske två veckor sedan var det ju bara gnäll, konflikter och konstigt tragiskt beteende av hela bunten men jag tycker att de visar sina lite vettigare sidor mer och mer.
Jag tänkte att jag nog skulle se Barca-Milan för det kunde ju vara intressant samtidigt som jag inte riktigt ville det för jag undviker nästan hellre att se på barca för att jag blir så irriterad av att se på när de vinner och det gör de ju nästan alltid. Vid halv åtta övervägde jag helt klart att ställa mig upp och köra ett litet träningspass för jag var ganska pigg och ganska uttråkad men någon gång där i mina funderingar så somnade jag visst så det blev varken fotbollsmatch eller träning. Istället vaknade jag och kollade resultatet på aftonbladet. Såg att Zlatan hade antytt något om att UEFA redan bestämt sig vilka två lag som ska gå till final. Jag hoppas att han var besviken och så där partisk som man såklart är efter en helt avgörande förlust och att straffarna barcelona var korrekt dömda för jag är trött på att domarna gör fel till barcas favör. De kan väl få ta sig till final på sitt lags och spels kvalite för alla vet ju att de ofta skulle lyckas med det. På sätt och vis är jag glad att jag missade matchen för annars skulle jag säkerligen ha blivit riktigt irriterad för jag hade ju varit minst lika partisk som zlatan säkert och svurit över att de fått fördelar, nu kan jag ju inte ens ge mig in i den diskussionen egentligen fastän jag tydligen väljer att göra det ändå :-)
Det känns såklart ganska bra med 3-0 för real inför morgondagen, eller nu ikväll kanske jag ska säga... Desstuom känns det oerhört bra att det inte är barcelona som står för motståndet. MEN jag är faktiskt nervös och tar absolut ingenting för givet. Man vet aldrig när det har med sport att göra!!! Imorgon tänker jag hålla mig vaken iaf. Jag kommer jobba lite längre för jag har utvecklingssamtal till 18.30 och sen tror jag att jag ska åka och handla. På torsdag är det ju födelsedagsmiddag som gäller och jag funderar även på att köpa ett påskägg till mina rara små som ska klä ut sig på torsdag. Jag kommer inte kunna följa med på påskfirandet i centrum eftersom jag har möten då så jag får väl fira lite med dem innan lunch. Kanske inte helt bra att proppa i dem godis före maten men men de överlever nog, det är ju bara påsk en gång om året :-)
Nä om jag skulle ta och försöka somna om, inte helt lätt kanske för jag sov i närmare fem timmar tror jag. Somnar jag nu hinner jag sova i tre till och då är det andra natten i rad som jag sover länge. Det var sjukt skönt att vakna i morse och faktiskt inte vara dödstrött när klockan ringde. Jag hade även vaknat två timmar innan den ringde och tyckte att jag var relativt utsövd men då hade jag lyckats somna om.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0