Halvvägs där

Nu har jag varit ledig i fem dagar och har precis fem dagar kvar på ledigheten. Man kan nog inte säga att jag gjort särskilt mycket nytta men idag har jag deklarerat iaf. Jag har faktiskt rensat bland en del papper och hållt hyfsat rent efter mig.

Annars då, jo annars har jag som vanligt sett en hel del filmer. The Help är nog den jag varmast skulle kunna rekomendera. Den hade jag sett lite reklam för och blivit väldigt intresserad av så den har jag sett fram emot att se. Å den levde verkligen upp till mina förväntningar. En viktig och väldigt fin film måste jag säga. Annars har jag sett en hel del andra bra filmer, en del som jag sett tidigare och andra inte. American Beauty såg jag på nytt för den har alltid varit så hyllad och jag kommer ihåg att jag störde mig väldigt mycket på den när jag såg den sist och ville se på den med lite andra ögon den här gången och faktiskt tycker jag att den var ganska bra.

Jag har tittat på fotboll såklart, real tappade ju poäng mot valencia. Såklart fruktansvärt jobbigt för nu är det bara fyra poäng kvar till tvåan och jag är rädd att de inte klarar pressen, men jag hoppas fortfarande såklart. Det var en bra match i helgen och real var verkligen inte dåliga. De kämpade, ville mycket, skapade en del och briljerade ibland men lyckades inte göra mål. Hade de haft lite tur hade något av deras många skott mot mål gått in men hade de å andra sidan haft väldigt mycket otur hade valencia kunnat sätta någon av sina virkträffar för valencia var absolut inte ofarliga. Real var klart det bästa laget sett över hela matchen men valencia försvarade sig heroiskt.
Jag har även tittat på os-kval, jag såg inte så mycket av matchen i fredags men vad jag har förstått var inte det någon kanonmatch. Det känns riktigt kul att både damerna och herrarna gått vidare, jag ser fram emot os :-)
Nu har jag hockeyn på, jag brukar absolut inte följa med i hockeysvängen. Jag gjorde det mer när jag var liten även om jag smittades lite av hockeyintresse förrut när vi bodde hos Tomas. Nu när brynäs har haft en toppensäsong och tagit sig ända till final måste jag ju kolla lite. Jag är ett brynäsfan om någon frågar även om jag som sagt inte är ett inbitet hockeyfan. Anledningen till att jag hejjar på just brynäs har med familjen att göra. Mammas kusin, Anders Huss spelade där förrut och hela min släkt är brynäsfans. 
Nu i inledningen ser ju skellefteå klart giftigare ut men jag hoppas att det vänder. Förövrigt tycker jag det är lite larvigt med bäst av sju matcher. Det blir så jobbigt och avslaget på sätt och vis då. Ojojoj, där small det till. Väldigt orättvist men alltjämnt 0-1 till brynäs :-)

Annars har jag inte gjort så mycket, thailandsinlägget förstås, det tog faktiskt några timmar eftersom jag har ett antal bilder att välja bland. Och bullat på såklart. Jag åt ju äppelpaj i torsdags, på fredagsmorgonen åt jag upp det som var kvar till frukost och på lördagen bakade jag en till och smällde faktiskt i mig hela alldeles själv, fast till mitt försvar var den lite lite mindre än den jag bakade på torsdagen. Jag har ätit en hel del godis eftersom det är påsk och igår åt vi våfflor till middag, det blev en hel del smet kvar så idag åt jag våfflor till frukost. Jag har även smällt i mig en del kakor och annat som inte kan klassas som nyttigt hur gärna jag än skulle vilja. Det är inte bra för mina kostvanor att vara ledig och gå hemma hela dagarna, man har på tok för mycket tid att tänka på godsaker. Jag tänkte att jag skulle träna idag men inte blev det av heller, usch! Men samtidigt tycker jag att jag har gjort mig förtjänt av den här ledigheten och då har jag ju rätt att njuta ordentligt av den också.

Nu ska jag nog ta mig in i köket och göra något hyfsat vettigt till middag idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0