Vart tog veckan vägen?!

Nu sitter jag här återigen en söndagkväll och funderar över hur fort tiden verkligen går. Känns som om jag upprepar det hela tiden men det är ju verkligen sant. Idag är det ju dessutom tio år sedan terrorattacken mot USA och det får ju en ännu mer att inse att tiden går rätt fort. Det känns nästan som förra året den där dagen då man fick höra vad som hänt, slog på tv och inte lyckades ta in och begripa vad som faktiskt inträffade. Samtidigt så är det en evighet sedan och jag har sedan dess varit med om hur många fantastiska, sorgliga, härliga och viktiga livsavgörande moment i mitt liv. Jag har tagit studenten, flyttat hemifrån, högskoleutbildat mig, fått arbetslivserfarenhet från tre olika ställen och fyra olika tjänster skulle man kunna säga, jag har blivit dumpad och blivit kär, köpt hus och vunnit åhusguld (kände att det nog var det viktigaste ;-)) och mycket mycket mer.

För varje vecka som går känner jag mig mer och mer hemma på jobbet och framförallt så trivs jag väldigt bra där. Veckan som kommer blir viktig och lite läskig med bla föräldramöte så jag kommer verkligen ha fullt upp. SOm vanligt rivstartar veckan med en härlig måndag, tt sisådär tiotimmarsarbetspass och sedan träning med P97 och sedan en sen damträning, in i duschen och huvudet mot kudden innan jag hinner somna förhoppningsvis.

Veckan bjuder ju dessutom på Champion League premiär och det ska såklart bli superskoj. Real vann i helgen och det fick jag veta tack vare uppdateringar från Lili. Jag märker att jag har vant mig vid lätta vinster och bortskämt mycket realmål för jag blev både chockad och orolig när det blev 1-1 och även när det blev 3-2. Men som tur var lyckades real hålla undan och vinna matchen med 4-2. SKa man lyssna på rapporter verkar de inte ha spelat så väldigt bra men det stod även att de hade massa bra chanser framförallt i första och att de då borde stängt matchen. Å det låter ju inte fruktansvärt dåligt tycker inte jag iaf. Tydligen räddades real av en felaktigt dömd straff och det är ju alltid tråkigt när det är avgörande felaktiga beslut som inträffat. Aja jag hoppas på bra CL-spel på onsdag iaf och så hoppas jag såklart på en bra streamning :-)

Igår var det handboll för åtminstonde halva slanten som gällde. VI hade två träningsmatcher inbokade. Den första var mot rimbo, och jag måste säga att jag aldrig har tyckt om  rimbo och förmodligen aldrig kommer göra det. Jag har ingen bra erfarenhet av rimbotränare och jag blev inte positivt överraskad igår. Jag tyckte synd om de små rimbospelarna som fick skäll i stort sett vad de än gjorde och ofta väldigt individuellt och utpekande med alla möjliga svordommar i samma mening. Jag säger inte att tränarna var dåliga eller att jag vet exakt hur de är för det gör jag verkligen inte men jag tyckte att coachningen igår kan ifrågasättas en aning. Men alla är vi olika och kanske är det jag som har fel när jag är övertygad om att spelarna lär sig bättre av beröm än skällsord.

Till det lite viktigare då, matcherna och killarnas spel. Första matchen var väldigt jämn. Jag tyckte rimbo startade bättre och de var riktigt farliga när de fick farten och tajmingen att klicka. Vi kämpade dock på och vägrade ge dem en större ledning, jag hade intttee full koll på resultatet hela tiden men det känns knappt som om de ens var i tvåmålsledning, men det var de nog men inte tremålsledning iaf. När det var typ en minut kvar så kvitterade vi och med 15 sekunder kvar lite drygt så missade de en straff och vi fick bollen. Å helt otroligt gör vi mål och vinner matchen vilket såklart kändes underbart efter en så nervös och tajt match. Tror jag tyckte bäst om försvars och målvaktsspelet denna match. Framåt blev det några mål men det var ofta på individuella prestationer, vilket det såklart är härligt att se men jag hade gärna sett bättre samspel mellan killarna framåt också.
Den andra matchen var mot aik och den vann vi enkelt.  Jag tänker inte dra för stora växlar av det för vi mötte ett lag som bestod av en hel del 98:or och de hade typ en avbytare och hade precis innan vår match mött rimbo och var säkerligen trötta redan innan vår match började. Men det var kul att se att vi kunde utnyttja detta och göra en hel del mål. Vi spelade 3-2-1 i första och jag tycker inte att det såg speciellt bra ut men å andra siden kom inte aik till några direkt bra chanser så det kanske inte var så illa som jag tyckte. Målvaktsspelet tycker jag var bra även i denna match, nog ännu bättre än i första och så var det kul att se lite mer samarbete framåt.
Nu är det två veckor med intensiva träningar och sen drar serien igång. Det är mycket osm jag tycker att vi måste prata igenom, diskutera och öva på men det känns ju kul att man är full av inspiration som man vill förmedla, det är väl då man är bäst som tränare.
Vi avslutade handbollsdagen med hamburgare och spel på bowlinghallen i vallentuna. Tycker det var ganska trevligt och hoppas killarna tyckte det med.

På kvällen var det ju som tidigare skrivit en kräftskiva. Jag missade visst att förmedla att kräftskivan blev av på initiativ från Lovisa och Anna. Tack så mycket för det! Jag hade trevligt och tycker att kvällen blev lyckad även om det var tråkigt att vi inte hann fullfölja femkampen.
Nu ska jag ta tag i saken och föra över bilder från min kamera till datorn för det har jag inte gjort på jättelänge, jag brukar faktiskt vara rätt bra på det annars. Kanske kommer det upp någon bild från senaste månaden när jag är klar här på bloggen.

Idag har jag inte gjort något annat än att äta onyttiga saker och slappat i soffan. Jo jag och Lovi fick faktiskt lite planering inför kommande träningar gjord och det känns ju bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0