Ronaldo

Han stiger verkligen i mina ögon. Jag vet att jag sagt det miljoner gånger förrut och det är klart att många spelare stiger i mina ögon när de kommer till real, för det är ju klart att man ser det positiva i sitt egets lags spelare. Förrut tyckte jag att han verkade filma en hel del och att han var för egocentrisk, jag var väldigt osäker på vad jag tyckte om värvningen när det blev klart att han skulle komma till real. Men genom att ha spelat fantastisk fotboll nästan konstant så har jag ju såklart varit väldigt glad över att ha honom i laget. Å tänker jag tillbaka är det inte vid ett enda tillfälle jag kan erinna mig om att han gjort bort sig eller ens filmat uppenbart. Och visst har han i vissa lägen kanske varit lite för självisk men samtidigt så har det i många lägen gett utdelning ändå och eftersom han alltid vill så mycket och kämpar matchen igenom oavsett vad det står och vad klockan är så har det varit ganska lätt att förlåta och ha överseende med. Idag blev jag dock smärre chockad när jag läste vad han sagt efter förra matchen (han gjorde hattrick och då kanske man kan kosta på sig att vara ödmjuk men det är kanske också främst i de ögonblicken de riktigt diviga och egocentriska spelarna sträcker lite extra på halsen och hyllar sig själva) Ni ska få läsa själva och bedöma om han verkar helt fokuserad på sig själv eller inte:
Cristiano was satisfied with the result of the opening day: “we have to congratulate the team, which played well, and if I scored, it’s thanks to them.  They help me and I help them, it’s like that.  It doesn’t matter if I score 10, 20 or 30 goals in the end, since it’s the team that matters.  We’re a team and that’s how we’re going to win the Liga.  We won’t win anything if we’re not all together. I’m going to try and collaborate with my goals, but collective results are the priority.  We started out in the best possible way, and we shouldn’t focus on what others do, but rather on winning our games and thinking about us.”  He also said that no one at Madrid is untouchable and had praise for Kaká.
Jag hoppas och tror att han verkligen menar det han säger och jag hoppas och tror att det kanske är Mister som plockar fram den här lagandan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0