Premiären avklarad

Å det gick ju ganska bra. Vi vann faktiskt realtivt enkelt. Jag tycker vi gjorde en ganska bra match men att vi vann med tio bollar var till största delen beroende av att de inte alls gav särskilt mycket motstånd. För deras skull hoppas jag att de saknade några spelare i helgen för annars tror jag de kommer få det riktigt riktigt tufft i år. Sen så var det ju kul att vi lyckades utnyttja deras svagheter, att vi faktiskt gjorde en del mål (även om vi missade en del lägen så tycker jag att vi satte bra mycket fler än vad vi brukar, det var väl egentligen ingen i laget som hade en riktigt dålig dag) och framförallt att alla kändes glada och taggade. Jag fick spela bra mycket mer än vad jag väntat mig, kanske snarare 45 än 20 och dessutom fick jag spela vänsternia hela tiden vilket jag tycker var kul. Jag har ju kanske lite svårt att anpassa mig efter det spel det är tänkt att vi ska spela men igår skar de av kanterna vilket jag brukar tycka är väldigt jobbigt men nu var det nästan något positivt för mig för då kunde jag starta och komma lite så som jag ville. Jag är väldigt nöjd med min insats. Jag gjorde bara ett mål tror jag, det första men jag gjorde många satsningar framåt som jag är nöjd med, många framspelningar jag är nöjd med, och generellt en hög nivå på resten av spelet så det kändes bra.

På kvällen åt vi middag hemma hos Linnea och Kerstin, jag var superseg hela kvällen men det var väldigt trevligt. Det är stor skillnad på vad jag tycker om lagkänslan och sammanhållningen idag och när jag började i laget, eller ens bara för två år sedan och det är så skönt att kunna trivas i sitt lag och faktiskt känna att det är ett lag.


Ikväll är det match igen för ett annat lag som jag också tycker verkar ha bra mycket bättre lagkänsla och samarbete idag än för några år sedan. Jag längtar men jag är också nervös faktiskt. Det är alltid jobbigt när Barcelona redan spelat och vunnit tycker jag. Sen så vinner de ju i stort sett alltid, så även om de har sin match efter real borde pressen vara i stort sett lika stor men av någon anledning mår jag sämre om barcelona gjort en bra match, och det lär det väl ha varit eftersom de vann med 8-0?!
Igår var det fortfarande osäkert om ronaldo skulle vara med. Han fick ju sy vid typ fotleden efter förra matchen och har inte kunnat träna ordentligt sedan dess. Någonstans läste jag att han kanske skulle få göra ett konditionstest någon gång under dagen så de skulle kunna avgöra om han skulle kunna vara med! Förra matchen var ju i onsdags och ronaldo känns extremt fit, han tränar alltid oerhört bra enligt rapporter och anstränger sig verkligen för att vara i fysisk form, att tre-fyra dagars vila skulle påverka så oerhört mycket att han konditionsmässigt inte kan hålla jämn nivå med övriga laget/lagen under en match kändes ju otroligt nästan. Men tydligen är kondition en färskvara. Kanske ska man vara mer källkritisk och inte tro på allt man läser på nätet...
Hoppas det går bra iaf, med eller utan honom på planen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0