Å vad jag har saknat

mina änglar på min förra arbetsplats, och då menar jag i första hand barnen men egentligen har jag saknat personalen lika mycket. Idag var jag där på besök för första gången sen jag slutade. Jag försökte åka så tidigt som möjligt från skolan och jag var nog på förskolan vid tre, så några hade såklart hunnit gå men det var många lyckliga återseenden ändå. Å när jag såg dem så hoppade hjärtat några extra skutt av lycka faktiskt. Jag har nog inte riktigt insett hur mycket jag har saknat dem, allt har verkligen gått i ett sen jag började jobba och det gör att många tankar som egentligen skulle fått utrymme har fått flytta på sig.

Idag behövde jag verkligen bara få gå efter skoldagens slut och bara slappna av. Igår när jag kom hem var jag uppe i varv mer än någonsin tror jag och kunde nog inte somna förrän klockan var närmare två. Å veckorna framöver kommer vara intensiva, har jag tyckt att det varit mycket hittills så har jag ju verkligen något att se fram emot nu. På förskolan hade jag utvecklingssamtal med många av föräldrarna, och jag kommer ihåg att jag verkligen tyckte att det var mycket och tog lång tid, och då hade jag nog som mest 10 samtal, nu ska jag ha 25 st. Visserligen har jag mer timmar att fördela på just samtalen men det kommer verkligen bli några intensiva och krävande veckor och jag har inte börjat att förbereda mig ens. Men jag klagar fortfarande inte, snart kanske men inte än. För det är verkligen hur kul som helst och jag älskar mitt jobb.

Nu ska jag bara slappa, kommer säkert somna i soffan om bara några minuter och sova bort hela kvällen men även det är nog kvalitetstid för mig just nu... :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0