Två förluster

Killarna mötte ett skogås som faktiskt var lite bättre än jag förväntat mig. När vi kom in på planen värmde killarna upp Erik och jag tog tillfället i akt att spana in motståndarna lite och det var faktiskt en spelare som imponerade grymt mycket på mig, deras målvakt. Han var lång men också väldigt rörlig och gjorde imponerade rörelser i målet. Jag kände direkt att ojdå hur ska vi kunna göra mål på honom, men hoppades såklart att han inte skulle vara lika bra i spelsituationer där det inte var förutbestämt var skotten skulle hamna. På matchen tycker jag han var bra, han hade en hel del fina räddningar, vi sköt en del skott som var på tok för enkla också men framförallt så var han fruktansvärt grym på kontringspassar. De satt verkligen klockrent varje gång, vilket skogåskillarna var bra på att utnyttja för de tjuvade och var snabbt uppe och fick flera väldigt enkla mål på det sättet. Jag är missnöjd med inledningen, men det blev lite av en chockstart med deras kontringar, men det tog ett tag innan vi hämtade oss. I slutet av första spelade vi riktigt jämnt med dem. I andra är det framförallt ett moment jag är grymt missnöjd med och det är när skogås får en dubbelutvisning och vi ett tag är två mer på plan och sen en mer och ändå så vinner dem den tvåminutersperioden, pinsamt! Men överlag tycker jag andra var rätt okej. Försvaret såg ganska bra ut till och från och vissa saker framåt var inspirerande och bra. Jag ser fram emot att träna hårt och möta skogås och upsala igen och se om vi kan ge dem en bättre match. Vet faktiskt inte vilka av s och u som jag tycker var bäst.

Sen var det bråttom hem och egen match som gällde. Jag kom fram vid kvart-tjugo över och det blev en rätt intensiv uppvärmning men det funkade. Vi förlorade men vi spelade faktiskt helt okej tycker jag. Klart bättre och mer aggresivt försvar än i ludvika. Framåt är det ju inte helt lätt men jag tycker vi lyckades med en del iaf. De började utgrupperat vilket jag tycker var rätt kul. De backade ner och självklart gick det klart sämre för oss då. Deras målvakt var lång och plockade många av våra bollar på tok för enkelt, hon limmade minst två av mina skott, kanske tom tre. Jag tycker sifen var det bättre laget men vi kämpade och stred för ära och poäng, tyvärr räckte det inte. Min egen insats är jag ganska nöjd med. Bakåt tycker jag att det fungerade bra, det var ett mål bara som stör mig. Det var en kontring och jag tyckte verkligen att passen var superhög och trodde inte den skulle gå fram till kanten så jag missade henne. Annars tycker jag att jag smällde på rätt bra och lyckades hjälpa andra utan att min spelare gjorde mål. Framåt tycker jag var helt okej också. Jag tyckte om att spela mot deras utgrupperade försvar och lyckades där spela vidare till bra lägen, kantutspel men även linjeinspel och andra passar som skapade bra förutsättningar. De pissdåliga skotten är jag såklart missnöjd med och det var en gång i andra när jag stegade fick en spelare på mig och släppte bollen i en chanspass, jag var övertygad om att jag skulle få frikast men jag borde inte chansat på det sättet för självklart fick jag inte det och istället blev det nog kontring och mål. Sen så var det ett tillfälle också när vi vann bollen och ställde om och jag fick passen och var typ fri på ena halvan av planen, först tänkte jag gå själv men jag insåg att en spelare i deras lag började pressa mig och då fick jag för mig att börja tveka och stega inåt och självklart blev jag helt fri men jag hoppade på fel ben och typ gav bollen till målvakten. Men som sagt annars är jag rätt nöjd. Fast jag var ju lite mer trött än jag hade velat vara. Jag kände att jag drog ner tempot en hel del för jag orkade inte trycka alls i uppspelen och var rätt slut i många lägen. Det är irriterande för i de inledande matcherna kändes det så bra och som om jag skulle orka hur mycket som helst och jag tänkte att sommarträningen kanske hade gett lite utdelning men idag fick jag ju klart för mig att min kondition är urusel precis som den har varit de senaste åren.

Tyvärr så förlorade herrarna också, jag såg absolut inget av matchen men det var ju synd att de bröt sin fina segersvit.

Efter matchen åkte jag hem till Kjells lillasyster som fyllt 20, det var trevlans och jag fick både god mat och efterrätt så nu är jag mätt och belåten. Kjell var tyvärr tvungen att åka till jobbet för ett nytt nattpass men jag sitter hemma i soffan och laddar inför nästa match, och där hoppas jag verkligen på seger. real har ju vaknat till liv igen och jag hoppas att jag har lika underbar bild som jag hade i onsdags och jag hoppas att de spelar lika br ai  hela matchen som de gjorde i inledningen i förra matchen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0