Snart U-SM

Och jag får typ panik. Jag har inte packat eller förberett ngt alls. Insåg precis att jag borde ha med något att äta på tåget eftersom vi inte lär hinna äta föörän efter sista matchen imorgon (16.40 börjar den). Visserligen kan ju vi som inte spelar kanske trycka i oss ngt emellan och det finns väl något svindyrt att köpa på tåget säkert men ändå. Värre är det med tiden fram till samling. Det är på tok för lite tid kvar. Jag måste städa lite, packa, skulle vilja läsa på lite mer om alla lag och framförallt hinna slappa och kanske se någon film men antar att sånt lyx får vänta till någon annan helg.
Jag har iaf förberett aktiviteterna till tågresan och jag hoppas att det blir uppskattat av killarna.
När det gäller avancemang och matchresultat är jag inte överdrivet optimistisk. Det känns som om vi har hamnat i en riktigt tuff grupp, kanske inte de allra bästa lagen men om jag får gissa tror jag det är hög nivå på alla våra motståndare. Men det ska bli riktigt riktigt roligt iaf och jag hoppas att vi kan spela bra och ha väldigt kul tillsammans den här helgen. Självklart hoppas jag även på vinster men som sagt inte alltför optimistisk (någon som känner igen mig?). Känslan inför detta på senaste träningen var lite blandad. För det är vissa moment som jag tycker mycket om. Vissa situationer då man verkligen känner hur mycket vilja och kämparglöd som finns men så i nästa sekund är den som bortblåst och istället får man en stark känsla av bristande fokus och mer flams. Fast det kanske inte är helt fel heller för de verkar ha kul då med, kanske är det inte så ambitionsnivån ligger högre. Nu lät det där negativt, jag vill förtydliga att det ju såklart absolut inte är något fel med att spela handboll för att man älskar det och för att man vill ha kul med sina kompisar. Men man kan säga att jag får blandade signaler. Ibland känns det som om alla är hur hungriga som helst och vill lägga ner mycket tid och energi på att bli bättre och utvecklas men så ibland känns det inte alls som om det är så viktigt, att man inte tar i hundra och kanske flamsar istället för att lyssna.
Aja hursomhelst är jag iaf väldigt förväntansfull på helgen för oavsett så brukar jag faktiskt tycka att det är väldigt kul att vara deras tränare. Självklart är det underbart när man känner att alla satsar och lyssnar men jag kan faktiskt komma på mig själv med att le även vid vissa tillfällen när de skojjar och flamsar med varandra.
Det som känns helt hemskt är att real spelar match imorgon klockan 18 och jag kommer missa den matchen :-( Lili du får gärna sms:a :-) Det har varit så jobbigt under landslagsuppehållet och det känns som om det var en hel evighet sen jag såg dem spela och nu när det äntligen är dags igen så missar jag det :-(
Lite tråkigt känns det också att missa Alfta-matchen, och ännu tråkigare att lovi gör det faktiskt även om jag är tokglad över att hon följer med till Götet såklart :-) Men jag tror och hooppas att vi lyckas ge dem en ordentlig match ändå och jag tror verkligen inte att det är omöjligt att vi vinner. Jag tror jag har lättare för att vara positiv innan en match om inte jag ska spela själv, visserligen stämmer nog inte den hypotesen eftersom jag aldrig brukar känna så inför reals matcher - och i det laget brukar jag ju inte spela så ofta iaf. Jag vet inte varför men jag har faktiskt en ganska bra känsla inför alfta, kanske betyder det katastrof som jag brukar vara rädd för när jag ungefär var hundrade match får en sån känsla.
Nä nu måste jag verkligen ta tag i saker och ting, det lär inte bli mycket sömn inatt inte. Lovi räkna inte med att jag är vaken många minuter imorgonkväll...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0