Snart samling

Killarna möter skogås idag och jag drömde att vi vann men jag tror vi kommer förlora. Jag tror dock att det kan bli en jämn match och jag hoppas verkligen att killarna taggar igång på allra bästa sätt för då kan vi tom vinna. Jag har som vanligt inte så stor koll på vilka som kommer och vilka som inte kommer. Jag tror det var två-tre som inte kunde vara med så det borde innebära att vi är tio utespelare och det skulle vara skönt faktiskt. Vi har nog varit minst minst fem på alla matcher hittills och det är för många tycker jag. (Återigen så klagar jag inte utan bara konstaterar, och det är ett lyxigt problem, hellre för många än för få...) Jag har inte bestämt mig för om jag ska köra 3-2-1 eller inte, vårt 3-2-1 funkar verkligen inte så bra som jag skulle vilja för att känna mig trygg i att starta med det, men å andra sidan gör typ inte 6-0 det heller. Mot rimbo sist fungerade 6-0 klart bättre men det var nog mycket för att rimbo körde så många rörelser och kombinationer som ställde till det rejält för oss i försvar. Jag har ju ingen aning om vad skogås är för lag. De spelade tydligen i elit förra året och det brukar ju kunna betyda att de är hyfsat skickliga individuellt men det måste ju absolut inte göra det. Hm kanske ska vi ändå starta med 6-0? Å har de bra skyttar så kan vi prova att gå ut på 3-2-1. Eller så gör jag tvärt om, tåls att tänka på iaf. Skulle vilja träna försvar konstant, individuellt och kollektivt men så inser jag ju att alla andra detaljer fungerar typ ännu sämre så det funkar ju inte direkt. Nu låter det som om allt är katastrof och att killarna är värdelösa, men det är ju inte riktigt så det är bara att jag är väldigt hård och kritisk.

Efter killarnas match är det direkt hem till damernas och ska jag vara ärlig så är jag inte ett dugg sugen på att spela. Jag tror vi kommer få storstryk och att jag kommer vara värdelös. Jag trivs väldigt bra i laget och tycker att stämningen är bra men ändå så har jag inte direkt någon motivation till att träna och spela, det är tråkigt. Det är bättre än förra året iaf för då var det ju inte ens speciellt roligt när jag väl var nere men det kan det faktiskt vara ibland nu. Och det är ju väldigt skönt att vi är några fler än vi var förra året. Undra vem som ska göra mål i vårt lag idag. Den känslan får jag rätt ofta inför våra matcher, hur ska vi kunna göra mål? Med panikkänsla i frågan vill jag lova. Mirre brukar man ju ändå kunna lite en del på men hon ska inte vara med idag. Anna och Kicki lär ju göra en del och Carro kanske... aja lovisa får väl täppa igen rejält idag och vi får vara grymma bakåt så vi inte släpper in mer än tio, då kanske vi har en chans.

Jag borde nog inte publicera såna här inlägg för det visar nog inte den bästa sidan hos mig och den kan säkerligen få någon läsare att bli ganska irriterad men man får läsa det med en nypa salt och tänka på att jag är såhär inför matcher, jag fokuserar typ bara på det negativa och av någon konstig anledning känns det som att det är det bättre sättet för just mig att ladda.

Kommentarer
Postat av: Tinna

Det är din blogg Kajo då får man skriva precis vad man vill! Passar det inte för andra så får dom låta bli att läsa!

2011-10-29 @ 19:35:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0