batterierna är lite laddade nu iaf

det var så skönt att kunna ha en riktigt slapp fredag. Jag var så seg så jag inte ens orkade ta mig till hallen för att se juniorerna.
Nu är det en härlig lördag och en ganska slapp söndag också, så på måndag ska jag nog vara återhämtad och laddad för veckan som kommer.

Idag är det ju tredje matchen för P97, vi möter Upsala som för tillfället leder serien och har 41 plusmål efter två matcher så det känns ju som om det kan bli ganska tufft. Vi har faktiskt över 20 mål i plusstatistiken men jag har ju ingen aning om vad de har mött för motstånd i förhållande till vårt motstånd. Så det blir spännande helt enkelt men jag förväntar mig att det blir väldans tufft. Jag har väldigt svårt att bestämma hur vi ska spela. Det lutar nog åt att vi börjar med 3-2-1, men jag känner att har vi ett bra motstånd tror jag inte riktigt vårt 3-2-1 är tillräckligt starkt än. Men å andra sidan känner jag inte att vårt 6-0 är särskilt superstabilt så vi får se hur det blir. Jag är lite orolig för att de kommer få en del kontringar, hoppas alla är supertaggade och kommer kriga som aldrig förr.
Det som är lite jobbigt också är att jag har så dålig koll på vilka som ska vara med och inte. Men det märker jag om två timmar ungefär. Lite nervös är jag faktiskt men än så länge bara lite härligt pirrigt.

Å så börjar jag få dåligt samvete över att jag har fått med mig Lovisa på det här och framförallt nästa helg då när det är pojksm. Jag kanske borde vägrat låta henne följa med för damlagets skull men samtidigt vill jag ju såklart ha med henne själv. Det känns ju som om det inte hade varit omöjligt att ta poäng mot alfta om hon hade varit med. Omöjligt är det väl iof inte nu heller, ingenting är omöjligt som svanen säger. Men det känns ju som om oddsen sjönk en aning. Men men, vad gör det om hundra år kan man fråga sig. Nu ska jag steka lite korv, för magen börjar kurra och det är ju jobbigt om det blir stressigt inför matchen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0