4 poäng senare

Sitter i soffan och tänker att jag kanske borde hoppa in i duschen, det är ju en sisådär 3,5 timmar sen matchen tog slut. Men så kände jag att jag ju måste skriva av mig lite tankar först. Å vi tar det i tur och ordning.

Vallentuna-AIK
Jag var riktigt nervös innan faktiskt, jag ville så gärna vinna. Och egentligen kände jag ju verkligen att det inte alls var omöjligt samtidigt som jag såklart precis som alltid inför en match var negativt inställd och förberedd på det värsta. Jag tyckte det kändes ganska bra innan match, eller det gick i vågor. Men det kändes roligt och härligt iaf.
Vi inledde matchen fantastiskt bra, försvaret var taggat och vi fick några enkla kontringar. AIK kom ingenstans. Vi borde gjort massa mål, för vi fick en hel del chanser och dessutom borde vi ha spelat lite mer initiativrikt anfallsspel med bättre fart. Det var mindre än en minut kvar av första halvlek när AIK lyckades göra mål, och det är ju på sitt sätt fantastiskt men samtidigt var målet som de fick göra väldigt billigt tycker jag. Killen (den enda lite farliga) fick billen innanför streckade och hoppade upp utan att någon ens verkade vilja röra honom. Vi var det klart bättre laget i andra också men på något sätt lyckades de göra en del mål och ett tag stod det helt still i vårt anfall. Men jag är helt klart nöjd med matchen iaf. Det var riktigt härligt att vinna.

Vallentuna-Avesta
Här hade jag egentligen inga förhoppningar alls om vinst förrän på uppvärmningen, och då var den minimal ska tilläggas, men de såg inte helt fantastiskt grymma ut då iaf. Vi fick en riktigt bra start på matchen och mål i första anfallet. Lovisa var grym och tog de skott som vi släppte igenom. Jag tycker försvaret var ganska dåligt större delen av matchen. Vi samarbetade inte särksilt bra och det var flera av oss som hade svårt i man-man-jobbet och då blir det tufft såklart. Jag tycker inte vi spelade särskilt bra i anfall heller, även om det var klart bättre än många av våra andra matcher. När jag tänker tillbaka på det är jag rätt förvånad att vi vann, avesta kan ju inte ha varit särskilt bra. Men hur negativ man än kan låta så fanns det ljuspunkter. Lovisa var grym, vi/jag orkar mer än förra året, vi gör några fler "enkla" mål än tidigare. Vi kämpar och har kul TILLSAMMANS. Med det sagt så måste jag säga att jag inte är alls lika nöjd med min insats idag som jag har varit de två andra matcherna. Jag är inte direkt missnöjd men absolut inte nöjd heller.

Så duschen nästa kanske...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0