Underbara onsdag

Jag älskar onsdagarna, det är min tidigaste dag, slutar redan 13.45 och så är jag oftast ledig på kvällen, vilket jag varit idag. Nu har jag fyllt på min energi så jag klarar två ganksa långa dagar igen och förhoppningsvis kan vara riktigt effektiv och hinna med massor på jobbet.

Igår spelade vi match, det var ganska kul. Vi kom dit rätt sent och hann bara med en kort uppvärmning. Jag började på bänken och då hinner jag alltid bli lite extra nervös. Igår hann jag visserligen inte riktigt bli nervös förrän det i stort sett var avkast så jag blev ändå inte helt hyper vilket var skönt. Jag tycker vi spelade sådär. Det finns en del potential och ibland gör vi rätt bra saker men ändå så känns det som om majoriteten av tiden går åt till att försöka få någon harmoni i spelet, det blir en del missförstånd, en del slarviga passar, misstajming osv. Vi lyckades iaf spela lika och slutresultatet blev 21-21. Det var skönt eftersom vi låg under större delen av matchen, med kanske sex bollar som mest. Jag tycker inte Westermalm spelade bra och framförallt hade inte deras målvakter en bra dag vilket förklarar hur vi lyckades med konststycket att göra 21 mål på 50 min. Hoppas att de inte saknade massa spelare eller spelade ovanligt pissdåligt för då kanske vi har en chans att vinna mot dem i serien...

Imorgon är det jobb som sagt. Från 6.15-17, sen är det tränarträff. Jag skrev i inbjudan att man skulle höra av sig oavsett om man kunde eller inte och det är endast två som hört av sig så det känns sådär faktiskt. Antar att intresset från tränarhåll kanske inte är överhängande. Sen så vet jag ärligt talat inte hur många som vet om att det ens är möte för jag mailade ut det till alla lagledare och bad dem meddela tränarna.

Jag har följt BigBrother sen det började och nu börjar det verkligen dra ihop sig. Jag tycker ganska bra om alla som är kvar vilket känns ovanligt och roligt i en dokusåpa. Vet faktiskt inte vem jag vill ska vinna men det står nog mellan Martin och Peter och så kommer Simon på en tredje plats. Vilken skillnad på stämning det blev nu när det inte är någon negativ och skitsnackande dryg människoa kvar i huset. Det där kanske var dumt skrivet och dömmande på ett sätt som jag egentligen inte tycker om men samtidigt ställer de ju upp på att filmas och visas för hela sverige och då kanske man får ta att man blir lite dömd. Chrille är så mycket härligare nu när han är med peter och co, han är härlig synd bara att han vänder kappan efter vinden hela tiden. Jag längtar till finalen Lovi :-)

Nä nu ska jag läsa lite, tänk att jag är så pigg och har tid över till det, älskar onsdagar helt enkelt!

Kommentarer
Postat av: anna kanna

sorry jag glömmde å lägga ut boken men jag såg att du hittade den ändå så det va ju bra :)

2011-05-26 @ 14:04:41
Postat av: Lovisa

2011-05-27 @ 15:41:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0