Måndagen avklarad

Idag har jag suttit på möte på förmiddagen och varit i barngrupp på eftermiddagen, det är alltid jobbigt att göra omställningen från barngrupp till kontorstid eller tvärtom men samtidigt tycker jag att det är ganska mysigt med såna dagar för när jag kommer tillbaka till barngrupp möts jag av så överlyckliga barn som bara vill kramas och gosa och det är ju inte helt fel, dessutom blir det nästan så att jag landar mer med barnen och får lite mer kvalitetstid dessa dagar, även om det ganska ofta snurrar runt tusen saker i huvudet samtidigt.
Imorgon ska jag tydligen på ett utvecklingssamtal med två av mina chefer. Det ska bli väldigt spännande även om det tyvärr troligtvis inte kommer bli superpersonligt utan snarare en utvärdering av min chefsroll så här långt. Det blir en lång dag imorgon, blir rätt ofta det på tisdagar och torsdagar, undra varför? Imorgon börjar jag jobba kvart i åtta, har schemalagd tid till 16.45 och sedan är det en 1,25 timme till P97:s träning börjar och eftersom vi har samling strax före sju hinner jag se på den vilket jag inte trodde att jag skulle kunna. Det är ju ingen idé att gå hem efter jobbet så istället kan jag jobba lite med saker jag verkligen behöver få gjorda och det känns mer än nödvändigt. Just nu är det väldigt mycket på jobbet, mer än det någonsin har varit sen jag började. Det är lite jobbigt och stressande men samtidigt är det spännande och roligt på samma gång så jag ser det som något positivt iaf. Sedan är det bortamatch mot Westermalm som gäller, lite spelsugen är jag allt. Hoppas vi får med oss ett bra och taggat lag även fast det är en sen bortamatch. Roligast ska det bli att få uppleva lite hur Sebastian kommer coacha, det ska bli intressant att se.
På torsdag är det ytterligare en sån där långdag. Då öppnar jag och börjar 6.15 och kommer jobba fram till tränarträffen och sedan är det direkt vidare till årsmötet. Fredagen är rätt uppbokad också men sen har jag hela helgen ledig så det är bara att jobba på. Nästa vecka är det ju dessutom en röd dag och en klämdag som jag nyligen fick veta att jag får ledigt på. Visserligen ska jag troligtvis hjälpa min kära syster att flytta men det kommer ändå vara en superhärlig helg, å måndagen veckan därpå är ju också röd. Härliga dagar framöver med andra ord :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0