Grattis finland!

Det kändes riktigt bra, framförallt när det var en minut kvar av andra, när finland gjorde mål kändes det lite surt men ändå väldigt positivt och stabilt. Men det är en farlig känsla, oj vad vi fick stryk i tredje. Det är ju tråkigt för Sverige som varit så bra ska gå på pumpen så totalt i finalen men men det är sånt som händer. Siffrorna känns inte ett dugg rättvisa men jag tycker finland var värdiga vinnare och förhoppningsvis kommer sverige igen, de har ju ett fantastiskt ungt och lovande lag och en riktigt bra coach tror jag.

samtidigt var det match i spanska ligan. Jag var lite splittrad för samtidigt som jag höll ögonen på båda matcherna så höll jag också på att editera bilderna från spanien en aning. Real vann iaf, ledde med två mål. Marcelo gjorde det första, ett fantastiskt mål. Ronaldo gjorde det andra på frispark, kul eftersomjag verkligen vill att han ska ta hem skytteligan. Villareal kom igen och gjorde mål och lite nervöst var det minsann även om matchen egentligen inte betyder ngt för real. På övertid fick dock ronaldo göra ett mål till på frispark :-)

Har som sagt hållt på lite med photoshop, det var några bilder från santiago bernabeustadion som var väldigt mörka och där jag ville få lite mer ljus på mig och tinna, är inte supernöjd men jag känner mig ändå tillräckligt nöjd för att inte fortsätta. Så nu har jag valt vilka bilder jag ska framkalla och försökt förbättra de bilder jag ville förbättra och nu väntar jag bara på att få det sista minneskortet så jag kan välja bland de sista bilderna, det är bara ett fåtal som är intressanta där så kan jag äntligen skriva ut bilderna och börja med albumet, det ser jag fram emot :-)


Å så var helgen slut, jag varken städade eller gjorde det där som jag inte ville, men jag redigerade ju bilderna så lite nytta fick jag gjort. Imorgon är det jobb som gäller men jag har inga planer för kvällen inbokade och det är oerhört skönt tycker jag.

Idag har jag gått 10300 steg ungefär och då kan jag avslöja att jag hade gått över 9400 vid tolv när jag klev ner från crosstrainern...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0