Fy så trist

Fick för inte så lång tid reda på att det inte blir någon match ikväll, det känns faktiskt riktigt tråkigt. Jag var spelsugen och relativt taggad. Men men, förhoppningsvis blir vi många på träningen istället.

Nu börjar jag få lite smått panik över att terminen snart är slut. Barnen växer så det knakar på förskolan och utvecklas i en rasande takt och även om de verkligen börjar bli skolmogna (iaf mina i femårsgruppen) så skulle jag vilja att de skulle gå kvar hos oss länge till, jag kommer sakna dem oerhört mycket. Men innan de ska iväg är det mycket som ska hinnas med och bli klart och det känns som om det kan bli lite svårt faktiskt. Men det brukar ju lösa sig på ett eller annat sätt.

idag fick vi massage för andra och sista gången på jobbet, iaf för den här terminen. Det var riktigt skönt även om det inte är helt lätt att slappna av när barnen skriker, skrattar och leker på andra sidan väggen.

Nu ska jag äntligen ta tag i det här med att välja ut bilder från spanienresan igen. Jag är inte klar  på långa vägar och skjuter alltid upp det eftersom det inte är det lättaste och roligaste man kan göra när det är över 1000 bilder att välja bland.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0