Full rulle igen då

Jag blir faktiskt lite rädd när jag inser att det redan är vecka 22. Går det i den här farten så fyller jag 40 precis när som helst kan jag känna. Vi hann med massa bra på jobbet idag eftersom vi har så underbara kollegor som stöttar och hjälper varandra, det är skönt. Sen var det direkt hem för vi hade bokat tid för fönsterputsning, jag hade inte en tanke på att ta in någon först men eftersom vi bott här i snart ett år och knappt putsat fönstrena inser jag också att det av någon anledning inte riktigt blir av. Å nu sitter jag här i vardagsrummet och är nöjd med beslutet faktiskt för helt plötsligt ser det knappt ut som om vi har några fönster alls. Allt härligt ljus och alla härliga färger som är på utsidan kommer helt plötsligt in i huset också. Så rena som fönstrena är nu har jag nog aldrig lyckats få några fönster och då kan det ju vara värt det, även om jag känner mig riktigt dum som inte hjälper till utan sitter och bloggar just nu...

Om ett tag ska jag ställa mig och steka pannkakor för det är nämligen utflyktsdags imorgon. Vi ska åka till Mulle-Meck-lekparken vilket är en av höjdpunkterna på hela året. Det ska bli underbart roligt och jag hoppas att det blir fint väder som prognosen utlovat.

Vad annars, nja det händer ju inte så mycket som jag vill skriva om för tillfället eftersom både handbollssäsongen och la liga-säsongen har lite lågsäsong just nu. Jag såg delar av finalen i lördags och av det jag såg och det jag har hört och läst i efterhand var Barcelona verkligen det bättre laget. Grattis till dom får man väl lov att säga, skönt att finalen avgjordes av bra fotboll och inte några tveksamheter eller domarmissar.
Jag hoppas real får behålla sina underbara spelare nu och att mourinho får fortsatt förtroende och har fortsatt motivation för att träna real för då tror jag att det kan gå riktigt bra nästa år, redan i år var de ju stundtals sagolikt bra och det var trots att halva laget var nytt och med ny tränare. Jag längtar iaf redan som bara den efter att få se dem spela igen.

Igår åkte jag och mamma runt och köpte blommor till mina tre fina utekrukor. Efter mycket om och men, det finns mycket blommor och välja bland kan jag lova ;-) så var vi klara och åkte hem och planterade dem, det blev jättefint tycker jag, riktigt stolt faktiskt för jag lät inte bara mamma bestämma och göra allt själv. Sen åkte jag till pappa och träffade mina syskon och åt grillmiddag, mums! Kjell var hemma och pluggade och ringde och kunde nästan inte hålla sig för skratt och sa ngt om mina blommor.
-Det kom några (då hann jag genast tänka j*la rådjur dom har säkert ätit upp allihopa) småtjejer och plockade varsina buketter av blommorna.
Lite ledsen blev jag eftersom de inte ens hann stå där en halv dag i fred men det är väl sånt man får acceptera även om jag kan tycka att det är lite fräckt att gå fram ända till huskanten under tak och börja plocka. När jag kom hem förväntade jag mig det värsta och blev faktiskt lite positivt överraskad över att det fortfarande ändå ser helt okej ut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0