Allt och ingenting

Vi spelade match i torsdags, har nog inte bloggat sen dess, iaf inte vad jag kommer ihåg. Vi förlorade rätt ordentligt, inte för att vi var så mycket bättre än väntat utan för att inte dom var särskilt bra. Visst hade de ett rätt okej lag men inte så värst märkvärdigt tycker jag. Jag är verkligen inte nöjd med min egen insats så jag hoppas jag spelar bättre på tisdag.

På fredagen var det jobb som gällde och sedan på kvällen en efterlängtad spelkväll. Vi spelade monopol och det gick superdåligt för mig, det gick rätt bra först men sen så gick det käpprätt åt ... men det var kul ändå för jag älskar att spela monopol :-) Vi åt goda tårtor också, mums. Jag har ätit mer tårta den här helgen än vad jag gjorde på hela förra året tror jag. Men jag åt upp sista tårtbiten imorse så nu kan jag tyvärr/tack och lov inte äta mer...

Igår var det bröllop på schemat. Jag var lite nervös innan eftersom jag inte kände någon annan än mitt sällskap och eftersom jag inte lyckades hitta något annat att ha på mig än en helsvart klänning och lite fel känns det ju med svart på ett bröllop. Men det var verkligen bara superhärligt och otroligt kul så jag hade verkligen en toppenlördag. Jag träffade många nya trevliga människor och fick uppleva ett svenskt-arabiskt bröllop vilket var hur häftigt som helst. Och så hade jag min kamera med, å jag tycker att det är väldigt härligt att fotografera med en systemkamera. Dessutom kunde jag njuta av mitt vackra sällskap hela kvällen lång :-) Å så fick jag provsmaka hur mycket libanesisk mat som helst, vilket både var spännande, roligt och över förväntan faktiskt. Å bröllopstårtan var hur god som helst så man kan lugnt säga att jag var nöjd när snälla anna kom och hämtade oss.

Något som jag iaf insåg när jag satt där och var tagen av stunden och lyssnade till alla möjliga fina tal var att jag nog kommer få det väldigt tufft om ajg gick på någons bröllop vars huvudpersoner jag känner väldigt väl. För jag kan säga att det var väldigt svårt att inte börja storböla igår och då handlade talen om personer som jag aldrig träffat tidigare typ.

Eftersom det bar bröllop så missade jag reals sista match den här säsongen, det känns väldigt surt men det är klart att bröllopet var värt det. Real vann iaf med 8-1 såg jag och cristiano gjorde två mål och har därför gjort osannolika 40 ligamål i år, rätt sjukt. Real har gjort 102 mål och det måste ju vara mer än godkänt på 38 matcher. SYnd bara att Barcelona har varit lite bättre när det verkligen har gällt och haft bra mycket mer tur vid dessa samanhang också, annars hade real haft flera titlar med sig hem för så bra har de varit, spännande inför nästa säsong, jag kommer hinna längta ihjäl mig innan säsongen drar igång kan jag ju meddela.

Idag var det shoppingtur till Barkaby som gällde. Jag spenderade lite pengar och fick även min födelsedagspresent från mamma och helena. Jag fick fina blomkrukor av dem, så nästa helg blir det nog till att åka på blomshopping :-) Nu ska jag slappa lite innan nästa vecka drar igång. Det är chefsmöte imorgon som gäller och lite förberedelse inför det skulle nog inte vara helt fel...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0