Effektiv idag

Jag har varit superduktig och hunnit med hur mycket som helst idag, vilket känns fantastiskt. Jag tror inte jag jagar upp mig så mycket i onödan och tål ganska mycket innan jag blir jobbigt stressad, vilket är bra för det har verkligen varit mycket på sista tiden. Jag klagar absolut inte nu även om det kanske låter så, jag skryter inte heller om det är någon som tycker det. Jag trivs med lite press, jag tycker att det för det mesta är utvecklande och roligt och  jag blir lätt lat annars. När jag är tidspressad blir jag istället mer effektiv och energisk.
Idag fick jag en del viktiga saker gjorda på jobbet vilket kändes väldigt skönt. Jag stannade kvar en och en halvtimme och gjorde en del administrativa saker som jag har svårt att få gjorda annars. Jag har fortfarnade mycket som måste bli klart innan midsommar men det är många färre saker på min to-do-list än vad det var igår å det är ju härligt.

När jag kom hem körde jag ett kort träningspass, jag har blivit betydligt sämre på att träna på crosstrainern sen jag gick i mål i stegräknartävlingen, inte bra! Kan bero lite på att Big Brother är slut också, jag brukade motivera mig med att jag fick se ett avsnitt medan jag tränade.
Efter träningspasset fick jag för mig att äntligen gå igenom flyttlådorna som blivit ståendes i garaget sen vi flyttade in. Jag lyckades tömma en del och strukturerade de som är kvar lite bättre, har dock inte slängt så mycket saker vilket hade varit bra tror jag. Jag var nära på att slänga tre par skor som det var hål i och som jag nog aldrig kommer använda igen men i sista sekund ångrade jag mig. Jag har en förmåga att samla på mig saker och den egenskapen tycker jag egentligen inte supermycket om.
En annan av mina mindre bra egenskaper är att jag påbörjar saker/projekt med rätt bra iver men halvägs in i dem tröttnar och slutar, det är köket just nu ett bevis på. Jag packade nämligen upp en låda med massa gamla högstadie/gymnasie/högskole/handbolls/jobb-papper och de ligger i en salig röra på köksbordet just nu. Mitt i sorterandet så tröttnade jag och fick för mig att jag ju redan varit så duktig så att jag kunde ta en paus och surfa lite istället. Vi får se om den pausen blir några timmar, dagar eller veckor lång ;-)

I helgen är det eken, vilket känns helt sjukt för det kan väl ändå inte vara typ sommar???! Aja kul ska det bli iaf, både att spela men också att kolla på/ev hjälpcoacha P97. Jag hade min första riktiga träning med dem igår och det var faktiskt väldigt kul, fast det regnade och var utomhus så jag tror kvaliten kan vara aningen bättre vid ett annat tillfälle.
Damerna hade sin sista träning innan uppehållet igår och den var väl inte superkul. Men jag tycker iaf att stämningen är bra och alla känns glada till skillnad mot vad det varit tidigare år så det är ju ngt som är positivt iaf. Det supertråkiga var att min kära tå har bestämt sig för att börja göra riktigt ont igen och igår var det inte i närheten av kul. Jag hoppas hoppas hoppas verkligen att det blir bättre till på lördag. Igår när jag kom hem låg jag i soffan och hade foten helt stilla men ändå gjorde det ont och dunkade i den, blä! När jag vaknade var det iaf bättre och är den helt stilla och inte nuddar någonting, inte en strumpa eller nått så känns det oftast inte nu iaf. När jag tränade på crosstrainern idag hade jag på mig Kjells superstora basketskor och då funkade det hyfsat faktiskt.

Nu ser jag fram emot morgondagen, en ny arbetsdag då jag förhoppningsvis får ännu mer gjort och en dag då jag tror att ett altanbygge påbörjas här :-)

Kommentarer
Postat av: anna

ska du inte bjuda på en liten bild på tån? :)

2011-06-16 @ 23:17:26
Postat av: anna

haha det där lät kanske lite creapy. men du förstår va jag syftar på iaf. hihi

2011-06-16 @ 23:19:38
Postat av: Kajan

Funderade faktiskt på det men insåg att andra nog inte så gärna vill se det ;-)

2011-06-18 @ 22:28:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0