Sovmorgon imorgon

Sommarschemat för den här veckan blev lite konstigt för att timmarna skulle räcka till, det var många av oss som jobbar den här veckan som inte går heltid på schemat och därför har jag sovmorgon imorgon. Det känns väldigt skönt och lyxigt. Jag börjar inte förrän 9.45 och så slutar jag 16.15. Inte helt fel, ganska lagom arbetstid tycker jag :-)

ikväll har jag inte gjort mycket nytta alls. Jag har knappt rört mig överhuvudtaget och inte ens lagat någon halvdan middag, det blev hårt bröd med falukorv och senap. Väldigt gott faktiskt. Jag har tittat på en romantisk komedi med Jennifer Aniston, the switch. Den passade humöret jag var på, kanske inte världens bästa film egentligen men den funkade att se.

Tydligen är den tio damer som anmält sig till Falun så det verkar som om det blir av. Det tycker jag är jättekul eftersom jag ändå skulle med som tränare och det känns lite bortkastat att inte passa på att träna själv då, och ett träningsläger är ju verkligen ett superbra tillfälle att dra igång säsongen på allvar med. Augusti känns på ett sätt väldigt långt bort och avlägset men på samma gång känns det läskigt och skrämmande nära. Men jag ser fortfarande nästan bara fram emot det med förväntan :-)

Nu är det bara elva dagar kvar till reals första träningsmatch, som jag längtar! Fast jag längtar självklart ännu mer till resan som det faktiskt är tolv dagar till nu :-) jag har inte läst så mycket om läget i grekland men det får jag väl ta som ett gott tecken, det borde väl betyda att det har lugnat ner sig lite...

Nu borde jag städa lite för tydligen blir det grillmiddag här imorgon. Efter jobbet är det dock först ett träningspass på ip som gäller, det ser jag verkligen fram emot, eller inte! Sen blir det iaf trevlig middag med härliga vänner och förhoppningsvis en seger till Sverige :-D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0