Sista dagen på Åbygläntan

iaf en månad framåt!

Nästa vecka ska jag ju jobba på fsk junibacken och sen är det tillbaka till åby v.31 som gäller, troligtvis även mån v. 32.

Supersnälla Lena hade bakat min favoritchokladtårta eftersom det var sista dagen tillsammans :-) Supergod var den men faktiskt inte precis lika förträfflig som sist jag åt den. Tyvärr hade den stått inne pyttelite för länge i ugnen. En superfin blombukett fick jag av henne också :-)

Efter jobbet träffade jag tinna och vi skippade dejten med ramos så att vi kunde träna istället, bra val! Vi sprang första gången i tisdags och det gick väl hyfsat. Är nöjd med att vi tog oss runt lunkandes hela varvet. Efter mördarbacken var jag rätt mör men på det stora hela var det faktiskt helt ok. Vi sprang på under 35 iaf och det var vad vi satte för mål så det är väl bra. Sen så hade jag ju blivit glad om jag hade klarat det några minuter fortare som jag tror var min hastighet senast jag sprang, men med tanke på hur lång tid det är sen jag sprang fem km så får jag väl ändå va nöjd. Vi gjorde en del fys efteråt och mina ben kände verkligen av det kan jag säga. Träningsvärken hade knappt släppt till idag. Idag gick jag först 3,6 km (jag missförstod visst när tinna sluta) och sedan sprang vi 2,6:an med lite intervaller, fy vad jag inte tycker om intervaller! Vi tänkte jogga ner ettan men jag tvärtröttnade och kände mer för att gå. Fys blev det faktiskt också och jag tycker vi kan va rätt nöjda med den här veckan, fast den är ju inte slut än...

I onsdags låg jag ju som skrivet på altanen ett tag, och som vanligt lyckades jag bränna mig rätt ordentligt. Faktiskt bra mkt mer än jag gjort på länge tror jag. En ful vit rosett har jag dessutom på ryggen efter bikinin. Det roliga var att tinna också brände sig i onsdags (inte bara roligt såklart). Vi har fortfarande röd hud och väldigt öm hud som bevis även om min är aningen mindre röd och öm tror jag. Iaf, skillnaden var att hon låg i typ fyra timmar och jag i max en timme, skulle tippa på runt 40 min kanske. 

Vi har nyss sett 127 hours här och den var rätt bra tycker jag. Fina vyer och en film som förhoppningsvis får  alla att uppskatta det enkla här i livet och själva livet rätt rejält mycket mer än vad man gör i vardagen som man på tok för mycket tar för givet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0