Nu närmar det sig ju verkligen

Försäsongen har dragit igång och alla spelare är i USA, eller alla förutom kaka verkar det som. Nu är det inte alltför många dagar kvar till matchen mot david beckhams lag. Framförallt börjar det verkligen hända mer och mer på hemsidan och det kommer upp massa härliga bilder på glada spelare som verkar glada att träffas igen.

Jag hittade en bild som jag tror ramos hade lagt upp, hoppas han inte blir arg för att jag visar den här ;-)

Jag kan inte låta bli att le när jag ser den, det nästan bubblar i mig. Detta är iof inte en ny bild men jag kom och tänka på den nu när jag skrev om glada bilder. Den är tagen från tidigare i våras, å det jag tycker var skönt var att enligt datumet så var det efter att det blev klart att de varken skulle vinna ligan eller CL. Kanske bara bubblar det i mig för att det är mina två favoriter som sitter där brevid varandra och ser superglada ut men jag måste också säga att jag tycker att det är kul att se ronaldo lika glad han.

Förövrigt stod det på reals hemsida att både pepe och ramos förlänger sina kontrakt, underbart! Jag tror ramos är superviktig för lagsammanhållningen, å nu när det kommer massa unga nya till laget tror jag han och casillas fungerar underbart bra som faddrar :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0