Varför

gråter jag alltid till Operah?

Tror nog inte det gått ett enda avsnitt utan att jag gråtit, ska kanske tillägga att jag sällan ser på det men ändå...


Till det viktiga som gjorde att jag fick för mig att skriva ett inlägg överhuvudtaget...

Real Madrid spelar äntligen en match igen, ikväll 22 och jag längtar som bara den tills dess men tyvärr spelar juniorkronorna också då, deras match börjar 21.30 tror jag, semi mot ryssland. Vill se båda matcherna, antar att fotbollen får ses på datorn eftersom jag bor med en hockeygalning :-)
Kaka är tydligen tillbaka i matchform, eller iaf hyfsad matchform. Jag är inte så säker på att han får spela idag, det beror nog på hur det går, leder de betryggande i slutet av anda får han säkert hoppa in men tyvärr tror jag inte de kommer göra det. Tror att det blir en riktig nagelbitare idag men jag hoppas ju såklart jag har fel. Tror dock han får spela lite mer på torsdag kanske rent av starta eftersom det är den andra matchen i spanska cupen mot levante och de vann med 8-0 sist, känns rätt tryggt och säkert att de kommer gå vidare, men man vet ju aldrig. Det ska iaf bli spännande och se hur det kommer gå när Kaka väl får spela igen, och om Mourinho kommer välja bort någon annan från startelvan när han väl är i ordentlig matchform. Kaka är ju en fantastisk fotbollsspelare men tyvärr har han lyckats få ut det i Real Madrid och alla andra som i år har fått chansen istället har verkligen visat vad de går för, hungriga och talangfulla. Jag antar att tiden får utvisa hur sagan fortsätter.

Nu är det dags för ett nytt träningspass på cross-trainern, jag är väldigt glad att jag har den, den gnisslar dock väldigt mycket så jag måste se om jag kan hitta någon bra olja eller nått att smörja den med. Jag löser det under träningspassen genom att ha headset på mig och högsta volym på datorn medan jag kollar på medium och som tur är jag ensam hemma nu så jag stör ingen annan.

Kommentarer
Postat av: Lili

Ja,seger, Kaká tillbaka,men du fick rätt, det blev lite väl spännande.

2011-01-04 @ 00:19:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0