Välkommen vardag

Jag vaknade rätt många gånger i morse och var orolig att jag försovit mig, har nästan inte använt väckarklocka alls på två veckor så jag var lite osäker på om jag verkligen skulle vakna när det var dags. Men det gjorde jag ju såklart och innan den ringde, gick upp utan att snoza en enda gång och var faktiskt rätt pigg :-) men så hade jag sovmorgon också eftersom jag stänger på måndagar så klockan ringde inte förrän strax före åtta.
Det var en bra dag på jobbet, även om jag direkt insåg att jag inte saknat ljudnivån som är där, framförallt vid matbordet. Barnen vid mitt bord sitter och äter bra, men alla vill gärna prata, högt, i munnen på varandra :-) När jag kom hem förberedde jag middagen som kjell tog vid så jag fick en halvtimme på cross-trainern. Sedan var det middag och precis när jag lutade mig tillbaka i soffan och njöt över min effektivitet under dagen så ringde tinna och påminde om ett möte jag helt hade förträngt så det var bara att hoppa in i duschen och göra mig iordning för att åka till hallen. Väl i hallen insåg vi att vi kom dit helt i onödan eftersom de vi främst ville prata med tydligen är i fjällen denna vecka, så det var bara att åka hem igen.

Så nu sitter jag här i ensamheten, min ena sambo är i varma Thailand och min andra hälft är på jobbet hela natten. Imorgon är det jobb och träning som gäller, hoppas vi blir minst tio på träningen imorgon :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0