Pust!

Jag var rätt så säker på att real skulle förlora när villa real gjorde ett mål, trots att det inte hade gått alls många minuter (kanske 6), men så gjorde real ett mål nästan direkt, det kändes viktigt. Men jag tycker nog VR spelade bättre i början, det var böljande fotboll med tryck mot båda målen, men det kändes som om vr skapade lite fler farliga målchanser och de gjorde sedan även 1-2. När det hade gått 40 minuter blev det fel på sändningen :-( men jag såg via reals hemsida att ronaldo kvitterade igen precis innan halvtidsvilan. Tycker Mourinho gjorde ett bra byte i halvlek, Khedira kom in istället för lass, jag tycker verkligen om lass spelstil, han kämpar och springer och spelar verkligen med mycket hjärta men han har väl inte haft någon kanonsäsong i år. Idag spelade han väl okej men det var en hel del bortslagna passar. Även kaka fick komma in, albiol ut och jag tycker att det är härligt att se mourinhos vinnarskalle, han visar verkligen att vinst är det enda som gäller med sitt agerande, bra också att det inte kommer först när det är fem minuter kvar utan att de får tid på sig. Det dröjde inte alltför länge förrän ronaldo fick göra sitt, för kvällen, tredje mål. Han är verkligen makalös :-) på att göra mål iaf :-) Kul var det att även Kaka fick göra mål och punktera matchen, 4-2. Han blev glad :-) Mourinho också, så glad att han kände sig manad att springa framför motståndarbåset och mana på publiken. Jag kan verkligen förstå att han är älskad och hatad av fotbollsvärlden. Jag hade blivit tokig som spelare om en coach hade gjort sådär men de som håller på real eller vilket lag han för tillfället tränar kan inte riktigt låta bli att älska honom. Resultaten han får fram är ju fantastiska och han är en hederlig och härlig kille när det kommer till hans egna känns det som. För egen del är jag glad att han är tränare för real madrid men jag kan inte påstå att jag tycker om alla hans egenskaper och sidor.



Å så var det ju en till match som spelats idag, vår match mot enköping. Pissdåligt gick det, vi förlorade med två och de var asdåliga. Jag börjar verkligen komma till insikten att vi faktiskt inte platsar i tvåan, trots att alla motståndare är värdelösa. Inför säsongen trodde jag seriöst att vi skulle komma topp fem iaf. Jag tyckte att det kändes bra att vi skulle få tränarbyte, tillochmed när vi inte hade någon tränare klar tyckte jag att det iaf var positivt för vi behövde en förändring, sen är det ju tråkigt att klasse verkligen inte fungerade bra för oss och att Lasse som varit schysst och ställt upp faktiskt inte tillför så mycket förändring eftersom vi har haft honom medverkande under flera perioder. Det kändes som om truppen var tunn men äntligen en härlig, positiv, glad och samstämmig grupp. Tyvärr har vi inte haft flyt med skador och arbetspass. Martina var ju verkligen ett avbräck, Linnea som är en av våra bästa spelare i min mening (även om hon har svårt att få ut all kapacitet på match) har inte kunnat varit med på många matcher alls och vi andra har haft småskador och sjukdomar som gjort att vi nästan aldrig kunnat gå för max, dessutom ska man väl lägga till att mirre missat typ hela säsongen pga jobb.  Tror inte vi har kunnat spela tvåmål med fulla lag på hela säsongen och det hör snarare till vanligheten att vi inte är fler än 6-7 spelare. Det fungerar helt enkelt inte.
Till råga på allt tycker jag att man faktiskt kan säga att vi har haft en hel del oflyt den här säsongen. Både Alfta- och strand- matchen hade vi precis lika gärna kunnat vinna, vi borde gjort det men domarna gav i båda matcherna motståndarna superviktiga felaktiga bedömningar i slutet som var direkt avgörande. Mot rimbo fick vi två skitutvisningar som kom i ett läge där matchen stod och vägde och det var där vi tappade den. Jag tycker inte om att skylla på domaren och i alla dessa matcher finns det självklart situationer som vi spelare kunde och borde gjort annorlunda så att vi ändå skulle ha vunnit men det var verkligen tokiga bedömningar som fick ödesdigra konsekvenser.
Idag var vi 14 spelare, för många enligt mig. Det är svårt att få igång hela laget när det är så många, men det borde vi klarat ändå. Jag fick nog spela mer idag dock än vad jag gjort någon annan match den här säsongen, iaf nästan och då gjorde jag nog min sämsta match också, bortsett från möjligtvis en, rimbo hemma eller vilken det nu var. Jag är missnöjd med flera saker i försvaret och jag mår dåligt över hur hemskt jag spelade framåt. Jag känner mig som en puckad, orutinerad div.4-spelare ungefär. Jag fick spela vänstenia hela matchen och lyckades göra en bra sak framåt, på säkert femtio minuter, Katastrof!!! Jag hade 32:an mot mig hela matchen och hon vann lätt matchen i matchen. Hon gjorde två mål som var mina och jag lyckades inte göra något, är lite förvånad att jag inte fick något offensiv faul dömt mot mig för hon klev upp bra flera gånger och jag gick verkligen rätt i gapet istället för att satsa bredare, komma längre utifrån, eller ha lite bättre fart, det finns miljoner saker jag hade kunnat gjort bättre helt enkelt.
Tror faktiskt det kan vara bra för oss att spela i trean nästa år istället, en liten nytändning kanske. Är så störande bara för jag tycker att vi egentligen är bättre än många andra lag och det är inte speciellt ofta vi möter några som vinner lätt eller känns överlägsna. Men något är det ju för vi har lyckats vinna en match på mer än halva säsongen och då möter vi verkligen kassa lag. Men men nu är det ju bara att visa vår starka karaktär, att vi inte viker ner oss utan fortsätter jobba på och gör vårt bästa i varje situation.
För att få lite bättre självkänsla tänker jag avsluta med att skriva att jag är rätt nöjd med flera taktiska beslut jag tog under matchen. Dessutom har jag ju insett att jag kan bli sjukt mcyket bättre än vad jag är och jag tycker om utmaningar alltså borde det bli en intressant vår för min del :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0