Nu blev jag nervös

Läste precis truppen för real madrids match mot levante ikväll och massa fjärilar bestämde sig tydligen för att besöka min mage då. Man kan ju tycka att man omöjligt ska kunna förlora med 9-0 och det vore ju verkligen pinsamt om de gör det men ändå. Hade det varit en match och det ena laget leder med 8-0 när det är 90 minuter kvar av matchen (inte särkilt sannolikt jag vet)  så hade jag inte varit alls nervös för isf skulle det va just det där laget som lyckats göra hela 8 mål medan dom inte släppt in ett enda. Nu är det ett helt nytt lag, kanske två för jag har ingen koll alls på levantes spelare, dessutom är det ju allt som heter dagsform också, levante hade ingen bra dag mot real senast men idag kanske de är i sitt livs form allihopa och dessutom har de inget att förlora medan real har allt att förlora. Hur enkelt är det att gå in mentalt i en sån här match som redan på förhand känns avgjord. Jag tycker det är rätt att han vilar många spelare och att andra får chansen och det är ändå inget dåligt lag de ställer upp med så jag borde verkligen inte oroa mig i onödan, men så är jag jag också :-)

Det står ganska tydligt på reals hemsida att Casillas, Diarra, Marcelo, Xabi Alonso, Albiol, Di Maria and Ozil för att sparas men det står uttryckligen att ronaldo är sjuk i influensa och att det är därför han inte är med, då undrar jag om han verkligen hade spelat om han hade varit frisk. Visserligen verkar han alltid vilja spela och han har ju inte direkt sparats vid något tidigare tillfälle direkt, fast det har väl nästan ingen iof...

Nu måste jag städa lite för jag ska tydligen få besök imorgonkväll, sen är det hem till mamma för middag som gäller, innan träningen såklart :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0