Beslutsångets

Idag är det b-lagsmatch å jag vill spela, men mitt huvud säger att jag inte borde. De jag pratat med säger att jag inte ska och även om det lutar åt att jag stannar hemma kan jag inte riktigt helt bestämma det. Jag kunde inte spela för fullt igår pga låret, det uppställda spelet var inge problem alls men det gick inte att springa, jogga och halvspringa funkade men inte att springa nära mitt max och visserligen borde jag kanske inte behöva det idag eftersom det är reservlagsserien och tempot borde vara lägre, men det är ju inte så jättekul att spela och känna att man måste hålla igen. å det är nog tre avbytare som det är nu så jag behövs ju verkligen inte. men jag vill...
Å andra sidan skulle det vara underbart skönt med en heldag hemma och jag vill hinna träffa kjell lite när han vaknar efter att ha jobbat natt och innan han åker till kalmar för att påbörja sin specialistutbildning. Visserligen ska han bara vara där en dag men det känns inte som om vi hunnit träffats alls den här veckan.
Nej det blir nog till att stanna hemma och kurera benet, vill vara i toppform mot vassunda för jag hoppas att vi kanske kan hålla kvar vid känslan från matche igår och iaf ge dem en riktig match!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0