Så j*la rätt!

Ofta man får en utvisning efter en och en halv minut i fotboll. Självklart tycker jag inte att det var en utvisning heller, men jag hade inte bästa bildkvalité idag direkt. Visst Casillas snuddar honom och är inte så nära bollen, men jag tycker att det känns som om han försöker dra in benet lite men inte hinner undan helt och espanyol spelaren filmar ju ngt fruktansvärt, eller förstärker situationen eller vad man ska kalla det. han ramlar långt efter att casillas varit på honom och jag vet inte ens om jag tycker att han var särskilt fri så här en timme senare men minnet sviker lite och det kanske han var... Aja så himla härligt att real vinner ändå, å att Adan kommer in och gör en riktigt bra a-lagsdebut i ligan?. Trodde att dudek var tillbaka från skada och skulle hoppa in men blev faktiskt rätt glad att det var adan som kom in. Var väldigt förvånad över att Ramos satt på bänken, har han varit småskadad eller? Förra matchen missade han ju pga avstängning. Superhärligt var det att se Pepe och Carvalho tillsammans i mittförsvaret igen, låt de nu hålla sig skadefria rästen av säsongen tillsammans med ramos och marcelo så kan det här gå riktigt bra. Det var riktigt jobbigt för 1-0 är ju inte direkt en stabil ledning och jag är så glad för min, alla realfans, reals, alla spelares men framförallt adebayors skull att det höll matchen ut. Oj oj oj vad han hade drömt mardrömmar i flera månader annars tror jag. Han hade en underbar lobb i första som tyvärr hamnade ovanpå ribban men i andra missade han först ett solklart läge serverat av ronaldo för att minuterna senare missa ett riktigt bra läge även det serverat av ronaldo.

Nu ska jag snart gå och lägga mig efter att ha haft en underbar söndag. jag har tränat, städat, slappat, ätit underbar mat och sett spännande fotboll mm. Imorgon ska jag upp ovanligt tidigt för att vara en måndag. Vi har planeringsdag imorgon och vi bestämde att vi vill börja kl 7. Jag brukar ju stänga måndagar och börjar då kl 9. Riktigt skönt ska det bli att missa min stängning och få tid till att planera, utvärdera, diskutera och annat nyttigt. Jag kommer sluta fyra istället för halv sex och det är rätt stor skillnad tycker jag :-)

Kommentarer
Postat av: Lili

Nej du, det var INTE rätt med frilägesutvisning, gult kort för filmning hade varit mer rätt. Hoppas dom kollar upp det efter och han slipper avstängning.

Riktigt skön seger, men oj så nervöst det var!

2011-02-14 @ 14:07:22
URL: http://upss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0