Helt underbar dag

Idag var första dagen på mitt nya schema. Ända sedan jag började på mitt jobb, typ 2,5 år sedan så har jag stängt på måndagar. På sätt och vis har det varit skönt för det har inneburit en sovmorgon, börjar 9 då och eftersom jag tycker stängningen nog är segaste passet så var det rätt skönt att ha det avklarat på en gång. Jag har ju nyligen fått en ny (iaf delvis) tjänst som förskolechef och en av de stora fördelarna är att jag har bantat bort 4,5 timme från mitt schema varje vecka. Dessa timmar ska jag ju självklart jobba men jag får lägga tiden som jag själv vill i stort sett och den nya schemaändringen som alltså trädde i kraft idag var att jag slutar kl 4 istället för halv sex. Det kanske inte låter supermärkvärdigt men det var det verkligen. Det var så skönt att åka hem, hinna träna och duscha och inse att klockan var typ lika mycket som den brukar vara när jag brukar sluta. Enligt mitt schema skulle jag faktiskt inte börja förrän 11 idag men jag valde att åka dit till 9 ändå vilket jag är stolt och nöjd över, hann dock inte alls med det jag ville för tiden går på tok för fort när man har planering eller liknande.
När jag kom hem doftade det härligt för golven var nysvabbade och någon hade varit duktig och dammat och dammsugit överallt, vad härligt det var att mötas av ett nystädat hem. Det känns nästan inte som om jag har jobbat idag eftersom jag varit ledig så många timmar, lyxigt!
Nu ska jag nog surfa lite till, kanske in på big brothers sida, jag är lite barnsligt förtjust i såna dokusåpor (skäms lite för att säga det högt). Jag har alltid tyckt att människors beteenden är intressanta och i en dokusåpa som BigBrother ställs allt med människors psyken och beteenden på sin spets, intressant med andra ord.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0