God morgon sveriiiiiiiiige!

Snart ska jag gå och träna och håll i hatten nu för, sjunde dagen i rad den här veckan. Jag är mäkta stolt och imponerad över mig själv faktiskt. Visserligen har fyra dagars träning endast bestått av 30-40 minuter på crosstrainern. Två dagar var det ganska slappa handbollspass och igår var det ju match men det tänker jag räkna in, speciellt eftersom jag gick både till matchen och hem igen på kvällen. Klart att det skulle vara bättre och ge mer resultat om jag gjorde några ordentligt jobbiga träningspass, säg cirkelträningen ikväll, men jag är stolt och nöjd ändå och det är ju det viktigaste :-)

Ikväll är det en superviktig match för real, alla deras matcher är ju superviktiga. Ikväll kan de knappa in lite på Barcelona som hade tur och fick med sig en poäng igår mot Sporting, iaf verkade det som om sporting hade varit bättre enligt villa som kvitterade när det var tio minuter kvar.
Det är helt sjukt hur bra barcelona och real madrid har varit det här året. Real madrid har gjort en sjukt bra säsong och ändå så ligger de åtta poäng efter ettan i serien (en match mindre spelad). Nu har de ju haft en svacka på slutet enligt mig med en del viktiga spelare skadade och lite för mycket matcher för de friska tror jag. Å under den svackan tror jag bara de förlorat en match och spelat en lika medan de vunnit flera stycken och lyckats kvalificera sig för spanska cupen-final. ganska starkt gjort när man är i den djupaste svackan sen säsongsstarten (iof förlorade de en returmatch i spanska cupen också, men det var ju knappt några förstauppställningsspelare på plan och det räckte ju ändå gott och väl till avancemang). Det vore underbart om de kunde jämna ut oddsen lite inför el clasico så att de genom vinst kommer gå om och jag och tinna står där och hejjar fram en seger, det är ju tillåtet att drömma. Jag tror att barcelona kommer vinna men det är verkligen inte helt kört och hoppas kan man ju alltid.
Nä nu måste jag sluta svamla och börja träna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0