Det var en uppfriskande promenad

Efter matchen idag så gick jag till mamma där vi åt supergod mat och sen kollade på en engelsk film, fish tank tror jag den hette. Sju minuter över elva gick jag från henne och jag kom nyss hem, 23.45. Det var lite kallt men väldigt härligt att promenera hem. I centrum var det ju en del folk, på våning etts terass stod det människor och rökte, annars vard et rätt öde och det är ju mysigt.


Vi vann idag, fast jag var helt säker på att vi inte skulle göra det. Fast Strand hade inte sin bästa spelare med och jag tror vi hade väldigt stor nytta av det. Och tydligen gjorde de sin absolut sämsta match på evigheter om man ska tro på vad spelarna sa efter matchen, och det är nog inte omöjligt för bra var de definitivt inte. Hursomhelst var det härligt att vinna såklart och jag tycker vi gör det rätt bra, iaf i första halvlek. Tycker att det var en lagseger för alla kämpade och tillförde något.
Herrarna vann sin match också med stooor marginal så jag kan tänka mig att hemresan för stackars strand inte var alltför positiv och härlig. Det var nog första gången som både damerna och herrarna lyckades vinna sina matcher samma helg. De få gånger vi har vunnit tidigare har det gått sämre för herrarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0