Perfekta julklappen

till mig själv, har jag hittat. Jag är väldigt dålig på det här med julklappar och presenter. Jag är uppfostrad i en familj där vi inte firar saker extremt mycket och när vi firar försöker vi att inte låta materialismen ta över, vilket jag är stolt och nöjd med faktiskt. Jag har inte bestämt hur jag ska göra i år, om jag ska köpa några julklappar alls. Det kan ju ändå vara mysigt med något men isf vill jag ju att det ska vara något riktigt bra och inte bara att jag måste hitta något för sakens skull. Å jag har inte minsta lilla idén heller, iof har jag inte tänkt mer än kanske samanlagt fem minuter på detta.
Jag brukar ärligt talat vara väldigt dålig på att önska mig saker, jag brukar inte komma på något alls att önska mig faktiskt men jag såg nyss en sak som jag verkligen kände att jag ville ha och det var en sak som passar rätt bra till julklapp, inte svindyr förmodligen som det annars kan vara när jag väl hittar något jag vill ha. Hmm undra om jag ska skriva en önskelista till tomten :-)

Eller så kanske jag kan köpa den själv och ge i julklapp till mig själv, det brukar jag iaf vara aningens bättre på. Förra året fick jag en kamera i julklapp, den tycker jag mycket om.

Kommentarer
Postat av: Anna

Vaddå? :)

2011-12-03 @ 17:45:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0