Julavslutning

Nu närmar sig lovet med stormsteg, väldigt skönt faktiskt. Idag hade jag tänkt att kanske åka till täby efter jobbet men planerade om lite och tänkte å så skönt. Jag kanske kan åka hem nästan direkt idag (två). Det blev dock inte så, istället sprang jag ut med andan i halsen när larmet gick, alltså signalen att någon larmat så det var ju ingen fara på taket. Då var klockan sex men eftersom jag inte hade något viktigt att göra idag kände jag att det var lika bra att passa på att städa en hel del i klassrummet. Jag har hunnit sortera en hel del papper och skurat rent alla bänkar, kan ju va trevligt om föräldrarna kommer på besök imorgon.
Imorgon ska vi som har ettorna sitta kvar efter jobbet och planera vårterminen. Det ska bli skönt att iaf påbörja det jobbet. I början av den här terminen hade vi ju inte en sekund över att sitta och planera tillsammans. Hoppas vi lyckas vara någorlunda effektiva imorgon så vi får en del gjort. Vi brukar ju inte alltid vara det direkt men det är oftast väldigt givande och viktiga diskussioner vi brukar fastna i och det behövs ju också.

Så efter jobbet bär det nog direkt av till hallen för julavslutning med klubben. Ska bli kul och killarna lät rätt taggade så jag förväntar mig hög närvaro. Jag tror dock inte att jag ska vara med själv, var länge sen jag var med som spelare och de senaste åren har jag faktiskt lyckats undkomma den där tomteluvan också, vi får väl se hur det går imorgon. Det brukar ju krylla av unga entusiastiska ledare så det är nog lugnt.

Jag jobbar på att övertala min rumskamrat om att det är värt att ha riktigt gran hemma, går sådär. Men han har sagt att tar jag hem den själv är det okej. Någon som vill låna ut en pulka jag kan dra den i/på?

Nyss slutade reals match. De vann med 5-1, vilket såklart var lite väntat eftersom det var i spanska cupen och de mötte ett lag från en lägre division. Det som jag tycker var roligast var att de unga nykomlingarna fick göra mål. Callejon inledde målskyttet och han känns faktiskt riktigt het just nu, sen var det Sahins tur. Jag duschade i halvlek och missade det tredje målet som gjordes av varane, efter ett tag gjorde joselu mål och sen avslutade callejon målskyttet genom att välplacerat rulla dit den i 88 spelminuten. Nu är det ett lååååångt uppehåll, på tok för långt känns det som, men jag vet ju att tiden kommer gå fort för jag kommer ju vara ledig.

Nu ska jag se om det finns något som är värt att slötitta på innan det är dags att sova. Imorgon ska jag njuta av tiden med alla söta änglar som jag kommer sakna som bara den under lovet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0