jag vill inte sova

Det är bra att jag klagar över att det blir så sena måndagar och att det är väldigt jobbigt när jag inte lyckas komma ifrån hallen före tio på torsdagar heller. Å nu är jag hur pigg som helst och känner att jag skulle vilja vara uppe i flera timmar. Jag gick ju miste om hela kvällen igår också. Jag somnade före halv tio på kvällen trots att real spelade match. Dålig sändning dock, och realtivt ointressant, samt utan vissa av mina favoriter men ändå, en realmatch liksom. Och egentligen var jag nog inte supertrött i morse när det var dags att gå upp, jag hade ju lixom sovit i lite mer än 9 timmar, men ändå var jag superseg och ville inte riktigt gå hemmifrån.
Jag hade en toppenonsdag med mysiga elever, bra lektioner, ett av de bästa personalmötena sen jag började, och trevligt samtal med en kollega på vägen hem. De senaste veckorna har varit så tuffa och jobbiga och flera gånger har jag känt att tårarna egentligen inte är långt borta pga massa ilska, frustration och sorg. Igår var jag istället nära glädjetårar, en toppendag på jobbet helt enkelt. Å så blev det platt fall idag, inte ens i närheten av hur jag vill ha det, men men det är bara att kavla upp ärmarna och kämpa på.
Imorgon är det fredag, det känns lite som om det är måndag och sen helt plötsligt fredag, ibland är det tisdag också men de andra dagarna bara försvinner på något sätt. Jag brukar vara ganska duktig på att gå tidigt på fredagar och på torsdagkvällarna tänker jag att jag kan vara uppe hur länge som helst nästan för sen är det bara en dag kvar och det är lätt att orka ta sig igenom, men imorgon ska jag sitta kvar och jobba i några timmar och sen ska vi på middag med jobbet. Ska bli sjukt kul för jag hinner nästan aldrig umgås med mina kollegor minsta lilla privat. Dock misstänker jag att jag kommer vara rejält trött på lördag pga det här och då är det ju en viktig bortamatch mot enköping och sedan en viktig match mot westermalm för killarna, sen ska jag nog hem och sova. Kul när Kjell äntligen är ledig på helgen. Han jobbade natt mån-sön förra veckan och har jobbat natt sen i måndags. Jag hann träffa honom några minuter igår och ett tag i tisdags så nu längtar jag till söndag. Ska bli härligt med en hel dag tillsammans.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0