Inte så spännande

33-10 står det till Sverige, kul att vi vinner men det har ju inte varit den roligaste matchen jag sett direkt. Argentina har ju sett ut att ha ungefär lika stora problem i anfallet som vi brukar ha i damlaget. På tjugo minuter i andra hade de gjort ett mål tror jag.

Snart smäller det, klockan sex börjar real spela. Jag är lite nervös faktiskt men inte överdrivet, lite lagom faktiskt.

Häromdagen pratade jag och anna lite om vårt lag och vår serie. Vi insåg att nästan alla lag som ligger över oss troligtvis inte får gå upp i ettan. Strand leder ju och vill väl säkert gå upp, med tanke på att det inte har gått särskilt bra för åkersberga och jag inte tycker strand är så värst mycket bättre än dem tror jag att de får de lite svårt men jag förstår dem absolut om de vill upp och kriga för en plats för de är ju bättre än de flesta lagen i vår värdelösa serie iaf. Sen så brukar det väl vara ett lag som får kvala också, och det känns ju inte omöjligt att det blir mot just åkersberga. Sifen ligger ju två just nu men de har ju skånela i serien ovanför, visserligen har väl de chans att gå upp men frågan är om de vill gå upp till allsvenskan och ettan på samma gång, kanske blir lite väl tufft, men man vet ju aldrig. Sen kommer rimbo och i dagsläget har ju inte de något lag i ettan men eftersom deras lag i allsvenskan ligger på nedflyttningsplats just nu känns det ju inte som om det är säkert att de får gå upp. Och sen har vi arbrå på fjärdeplats, å de har ett lag i ettan, problemet är ju bara att de är på nedflyttningsplats så undra hur det skulle bli där. Om lagen byter plats, eller om de får kvala mot varandra. Sen har vi Ludvika på femteplats och seriöst så lär väl inte de ens vilja gå upp, å sen är det ju vi och där gäller väl samma sak. Visserligen är det ju kval vi pratar om och jag är inte ens säker på att de går så långt ner bara för att de lagen ovanför inte får gå upp, men skulle det bli så så skulle vi och ludvika ju åka på storstryk i kvalet. Men iaf det kändes rätt sjukt att det ser ut på det här sättet.

Igår åt jag och Kjell middag hos anna samtidigt som vi såg em-lottningen. Sverige hade väl inte någon drömlottning men samtidigt så hade det kunnat bli mycket mycket värre så jag tror vi ska va rätt nöjda. Grupp A ser ju på förhand klart sämst ut och grupp B ruggigt bra. Jag avundas inte Danmark som hamnade med tyskland, holland och portugal. Jag tror det kommer bli tufft för Sverige i em men det ska bli kul att se. Man kan ju alltid hoppas. Spanien fick väl en hyfsat lottning och ska gå vidare om man ser till pappret.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0