Första helt oplanerade dagen

Jag har ju haft jullov i fyra dagar men det känns på något sätt ändå som om jullovet börjar idag. Tror det beror på att jag har haft olika saker, visserligen roliga saker, inplanerade på de här andra dagarna. Idag har jag verkligen ingenting inplanerat och det känns fantastiskt. Det finns miljoner saker som jag vill göra och massor av saker som jag borde göra men faktiskt inte ett enda måste så vi får se hur jag disponerar dagen.

Helena smög upp och passade tydligen på att gå medan vi sov, förstår inte riktigt hur hon lyckades med det utan att vi vaknade. Det som var synd var ju att jag då inte kunde berätta för henne att hon fick ta med sig tinnas glasögon så dom ligger kvar här.

Jag funderar på att ta ut mina linser som jag nog faktiskt har haft i oroväckande länge, det är nog minst tre månader iaf, skulle kunna vara sen i augusti men det hoppas jag att det inte. När jag väl tar ut mina linser brukar jag försöka ge mina ögon iaf några dagar av linsfrihet och istället använda mina glasögon vilket skulle kunna passa väldigt bra just eftersom jag inte ska på handboll på ett tag men mitt dilemma är att jag inte kommer vara lika sugen på att träna på crosstrainern om jag har glasögon. Jag brukar nämligen bli lite känslig för rörelse när jag har glasögon och blir lätt virrig och får huvudvärk så jag skulle nog inte kunna träna med dem på och isf lär jag ju inte se särskilt bra på datorn och då kan jag ju inte titta på medium samtidigt som jag tränar. Hmm får klura lite på hur jag ska göra. Nu ska jag iaf äta julvört med julskinka och läsa en bra bok.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0