Enkel vinst

Sverige spelade mot slovakien och vann enkelt, tappade räkningen men tror det blev 9-1, enklaste motståndet hittills men tycker nog också att sverige gör sin bästa match i turneringen hittills. Jag tittade visserligen bara med ett halvt öga men lyssnade med båda öronen och tycker jag har en hyfsad bra bild av hur matchen var. Att jag inte ägnade min fulla uppmärksamhet på tv:n fick mig att inse hur lik Niklas Jihde är Måns Möller (heter han det Lovi?) Jag funderade ett bra tag på varför han var i ishockeystudion, kändes lite fel lixom...

Jag borde verkligen gå och marinera köttet till nyårsmiddagen men det tar emot, har faktiskt ingen lust med det alls. Som vanligt kommer jag nog inte hinna med i närheten av det jag vill inför festen men förhoppningsvis funkar det ändå. Jag har iaf byggt klart bokhyllan i arbetsrummet och organiserat om i våra två expediter så det är jag nöjd med. Jag har även skrubbat ungsplåtar så fingrarna är ömma. Jag gjorde ett halvhjärtat försök med ugnen också men det gav jag upp halvvägs in i försöket, jag hoppas verkligen inte maten kommer smaka rengöringsmedel nu bara för det.

Tanken är att vi ska springa imorgon men jag misstänker att det är en av sakerna som kommer prioriteras bort imorgon. Jag ska städa och ordna med en del som säkert är betydligt mer tidskrävande än jag tror. Å andra sidan är det väl löpningen som jag behöver mest egentligen. Skit samma om benen är nyrakade tillexempel. Vi var faktiskt ute och sprang igår, skönt att vi gav oss ut men det var inte roligt i spåret. Kallt att andas och efter bara 2,6:an var jag riktigt trött, deprimerande!

Nä nu måste jag ta tag i det där J-la köttet...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0