Mellandagsshopping

Igår blev det inte mycket träning dirket, jag har visst ingen självdisciplin ens när jag faktiskt är nära att träna, får jobba på det. Vi får se om det ens blir ett enda träningspass den här veckan... Vi åkte väl strax efter tre och skulle förbi Kjells jobb för att låna en bok så vi var inte inne i stan förrän strax efter fyra.
I bilen på väg in insåg jag att jag inte hade mina betalkort med, ett smart sätt för att inte göra av med pengar kanske? Vi började på Åhlens för det enda jag verkligen ville köpa var några par jeans, Kjell ville köpa en halsduk. Det fanns en del jeans att rota i och jag plockade på mig fyra par, i provrummet blev jag varse att jag inte har full koll när det gäller storlekarna så alla var faktiskt för stora. Tanken på att gå ut igen och leta efter mindre, vilket jag faktiskt hade gjort ett halvdant försök med innan jag gick in i provrummet men det var verkligen världens röra på de där borden, lockade inte ett dugg och framförallt inte att ställa mig i den långa kön till provrummen en gång till. Ett par funkade faktiskt och även om de inte var superfina duger de absolut till att jobba i tänkte jag och lät Kjell köpa dem eftersom jag var lite orolig att jag inte skulle hitta några andra. Kjell hittade en halsduk.
Vi gick vidare längs drottninggatan och in på HM men det var en stor besvikelse tycker jag, kändes inte som om det var så mycket på rea där, kanske var inne i fel HM-butik eller så tyckte de väl att de redan hade reat ut för mycket på nätet. Kjell hittade iof en halsduk och jag toffsar :-) Nästa mål var JC eftersom de brukar ha bra med jeans och där blev jag inte besviken. De hade visserligen färre bord med rea än Åhlens men deras var strukturerade efter storlekar. Plockade på mig fyra jeans även där och nu hade jag ju lite större koll med storlekarna så av dem köpte jag (Kjell) tre stycken, det var inte helt långt bort på de fjärde också men där hejdade jag mig lite. Ett av paren var likadana som de jag köpte på åhlens men en storlek mindre, lite onödigt kanske att behålla de från åhlens men som sagt är det bra med några som jag kan slita på riktigt ordentligt eftersom jag får hål i alla mina jeans. Kjell hittade ytterligare en halsduk så vi var rätt nöjda efter fyra jeans 2000 istället för 4000, och tre halsdukar senare. Klockan var inte supermycket och vi hade inte bestämt träff förrän vid sju så vi gick in på några affärer till. Vid halv sju gav vi upp och sökte upp min syster och senare även mamma och Daniel på MQ, där hittade jag en tröja på rea också och det kan ju alltid vara bra att ha tröjor. Skulle jag vara en riktig bloggare skulle jag såklart lägga upp bilder på plaggen men som tur är jag inte det så nu behöver jag inte det.

Nu ska vi till arninge och täby, Kjell ska klippa sig och sen ska vi till centrum för att handla inför nyår. Idag ska jag försöka komma ihåg att ta med mig pengar, kan ju vara en fördel om man ska handla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0