Annars då

Det känns som om jag har jullov redan nu nästan. Kommer kanske bli lite jobbigt på måndag morgon när klockan ringer men de tre sista dagarna tror jag faktiskt att jag mest kommer njuta av. De två sista dagarna har vi mest pysslat, lyssnat på julsånger och tittat på olika julfilmer/kalendrar. Det har varit riktigt mysigt och såklart har julkänslan ökat.

Vi spelade ju match igår, vi var värdelösa som vanligt, så det är spelledigt i helgen - underbart! Det är det som är positivt med vardagsmatcher. Killarna har match imorgon, hemma mot sannadal och det ser jag faktiskt fram emot riktigt mycket. På måndag ska de få spela träningsmatch mot FA och det ska också bli skoj :-) Hoppas vi vinner! Imorgon ska vi vinna, vår serie är ju väldigt ojämn och det här är ett av de sämre lagen och jag kommer bli grymt besviken om vi inte lyckas ta två poäng. Det är konstigt att gå in i en match med den här attityden, jag har aldrig varit med om det, eller jo kanske när vi (damerna) skulle möta Tillberga för några år sedan (vi vann med 47-7 tror jag). Jag brukar ju vara rätt säker på att vi ska förlora även om vi egentligen är ett bättre lag, men nu med killarna så är det faktiskt lite för stor nivåskillnad för att jag ska kunna tro att vi ska förlora. Men man vet ju aldrig så helt säker är jag såklart inte, det skulle ju inte vara speciellt bra. Självklart måste vi gå in med rätt inställning och spela vårt spel för annars vet man aldrig vad som händer.

Annars ska jag nog inte göra så mycket i helgen, jag var inne på att bjuda in till ett sagan om ringen maraton på söndag men jag misstänker att huvudpersonen ska jobba helg så jag har lagt de planerna åt sidan.
Kjell ska också jobba helg. han jobbade natt sön-mån, mån-tis, tis-ons, åkte till västervik för seminarium, jobbade dag idag och ska jobba dag imorgon och dag+kväll på söndag. Jag förstår inte hur han orkar. Då har det ändå lugnat ner sig en hel del på sista tiden och kommer väl göra det lite mer eftersom utbildningen är helt klar snart. Fast då kommer han säkert hitta på något annat att sysselsätta sig med. Han funderar på d-uppsats och/eller andra vidareutbildningar. Han är så duktig! Nej nu ska jag nog försöka sova så jag kommer upp ganska tidigt imorgon.

Kommentarer
Postat av: Tinna

Haha ja tyvärr så gör jag ju det. Hade tänkt bjuda in mig idag efterjobbet men mår ju inte helt bra. Somnade när jag kom hem och sov ett bra tag så det va nog lika bra. Men vi har ju en hel månad att hinna ha det där maratonet på =) Kanske någon gång i mellandagarna?

2011-12-17 @ 19:54:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0