jag kryper på väggarna

Mest beror det på matchen, tror jag iaf. Men sen påverkas jag även lite av att mitt nya liv börjar imorgon. Det känns så oerhört stort att jag ska få äran att göra det jag drömt om så länge. Jag har verkligen trivts på förskolan och det är inte omöjligt att jag någon gång vänder tillbaka dit, kanske är läraryrket inte alls så utvecklande och roligt som jag har fått för mig men nu får jag iaf chansen att ta reda på om det är det på riktigt.
Idag har vi bara tagit det hur lugnt som helst, inte gjort något vettigt alls i stort sett och det har varit väldigt skönt. På sätt och vis har jag ångest över att gå och jobba imorgon men å andra sidan absolut inte, jag kan knappt bärga mig faktiskt för det ska bli så spännande.

Nu är det tjugoåtta minuter kvar till matchen börjar och jag klarar knappt av att vänta längre. Det är miljoner fjärilar i magen och jag vill bara få se alla mina favoriter så vet jag att magen kommer lugna ner sig, iaf i några minuter innan det kommer bli tusen gånger värre. Sergio ramos är tydligen tillräckligt bra i ryggen för att vara uttagen :D, vet dock inte om han kommer få starta. Gör han det inte så ryktas det om att arbeloa gör det istället och alla vet nog vad jag tycker om det, det är ju ungefär en mils avstång i kvalite på spelare mellan dem två, (även om jag måste erkänna att jag mjuknat lite för arbeloa sen jag såg ett klipp när han sjunger abba, helt tll synes random på väg fram till träningsplanen eller nått). Inte för att det får mig att tycka att han är en bättre fotbollsspelare direkt men jag försöker att inte bara se det negativa som jag har lite för vana att göra när jag har bestämt mig för att jag inte tycker att en spelare platsar... Oj hjälp nu är det bara tjugo minuter kvar, jag skriver inte så långsamt men jag blev distraherad av lite sms:ande :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0