Det här blir en rejäl slappardag

Energi finns det inte riktigt hur mycket som helst av i min kropp har jag märkt. Nu närmar sig stunden som jag varit mest nervös över med stormsteg och jag vill egentligen bara få den överstökad samtidigt som jag vill att tiden ska stå stilla så jag slipper vara med om den.
Den här veckan har på sitt sätt gått superfort men samtidigt känns det som om veckan har varit hur lång som helst. Jag tror det kommer bli ett riktigt tufft, jobbigt och underbart roligt år. Utöver alla känslor och tankar som kretsar kring mitt nya jobb så måste jag ju faktiskt börja strukturera upp p97:s år snart också. Även om jag såklart har en hel del tankar och ideér så kan det ju vara bra att börja detaljplanera snart. Nästa helg är det falun och egentligen tycker jag väl att den helgen gärna hade fått komma någon annan gång. Jag kan tänka mig att jag kommer vara ungefär lika trött nästa helg som jag är nu och det känns inte direkt som om man hinner ladda batterierna så värst mycket i falun, så veckan efter det kan jag tänka mig att jag kommer vara mer död än levande. Men som sagt ska det ju bli fantastiskt roligt.

Real förlorade mot Barcelona och tråkigast var kanske bråket i slutminuterna. Eller jag vet inte. Är fruktansvärt trött på tjafs, bråk och filmningar som inte har med fotbollen att göra, rättelse: inte BORDE ha med fotbollen att göra! Å så är jag trött på strejker som gör att matcher inte kommer igång :-( Men jag är inte ett dugg trött på real, eller på casillas, ramos, özil, Ronaldo mfl. De förgyller verkligen min vardag :-D Jag längtar till serien drar igång för med tanke på hur real spelade försäsongen och den första matchen mot barcelona (och absolut delar av den andra matchen också) så utlovas härliga roliga matcher att ta del av.

Kommentarer
Postat av: Lili

Älskar att läsa din blogg, och då främst när du sätter ord på mina tankar och känslor vad gäller vårt älskade Real!<3

2011-08-20 @ 22:02:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0