väntans tider

Det känns som om jag bara går och väntar, fast jag vet inte riktigt på vad. Å jag vet inte om det är positivt eller negativt. Väntar på att få veta om real går vidare eller inte, väntar på att få höra från flera olika personer som har nyheter som påverkar mitt liv, väntar på att börja jobba igen, väntar på semestern, väntar på altanbesked, väntar på allt möjligt å jag tycker inte om det. Jag har insett att jag faktiskt trivs rätt bra när mitt liv är strukturerat och jag har kontroll, att jag gärna vill planera iaf lite i förväg och att jag inte kan koppla av helt och hållet då jag måste vara spontan.
Samtidigt så är jag alldeles för seg och snäll så istället för att ta tag i stället så väntar jag och avvaktar, hur går det ihop sig? Visst vissa saker har jag inte så mycket val, det är inte direkt så att jag kan påverka när cl-semin spelas men generellt så är jag rätt ickeinitiativtagande överlag, jag tror inte jag tycker om det.

Nu får det nog bli lite film eller något, måste lyckas gå lite mer än 4000 steg innan jag går och lägger mig och det är väl mitt största problem idag. Imorgon är det full rulle igen som gäller och jag tänkte nyss för 90:e gången idag på hur jag ska lägga upp dagen imorgon, problemet är bara att jag utgår ifrån att det är måndag imorgon vilket det ju inte är...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0