Tiden går fort

Var nog ett tag sen jag skrev sist. Har varit sugen på att skriva eftersom det hänt så mycket men jag har faktiskt inte alls hunnit eller kunnat.

Spanienresan var helt fantastisk, det enda som är lite tråkigt är att den nu är över. Fast jag har ju med mig en hel del minnen därifrån som jag kan glädja mig med.
Får väl se om det blir ett inlägg helt dedikerat till resan kanske, har ju ägnat lite tid till att få upp bilder på facebook så tinna blir nöjd ;-) men jag kanske får tid och ork över till att göra en liten resedagbok här också, vänta med spänning...

När vi kom hem så hände det ju en otroligt rolig sak. Real Madrid vann spanska cupen vilket nog senast hände typ 92-93 tror jag. Det enda som är lite lite sorgligt med historien är att raul aldrig vann spanska cupen, men han glädjs såklart åt den här vinsten ändå. Lite extra roligt var det faktiskt att det var just Barcelona de vann mot i finalen, för det gör det hela lite bättre och mer värdefullt konstigt nog. Barcelona är ju fantastiskt duktiga och verkligen ett starkt motstånd, å de har ju haft världens flyt och medgångar i massa år nu så därför kändes det inte mer än rätt att real äntligen fick vinna en viktig match mot dem. Man kan ju verkligen hoppas hoppas hoppas att de lyckas vinna även i CL men då krävs det ännu mer flyt och att alla verkligen spelar på sin yttersta förmåga tror jag, för där kommer nog inte barcelona vika ner sig i första taget (inte för att jag på något sätt påstår att de gjorde det i spanska cupen).

Efter matchen lekte Ramos matador på planen till publikens jubel och det var lite roligt eftersom jag och tinna hade pratat om ramos, raul och deras eventuella matadordrömmar när vi var i spanien. Jag har tidigare sett många bilder när raul gör liknande rörelser med en spanienflagga på planen men jag hittade även ett filmklipp när de vunnit någon annan match för flera år sedan när raul gör exakt likadant med en typ identisk lila/gul mantel (utöver ett stort realmärke som syns på rauls mantel). Idag såg jag även ett klipp från tidigare i år när raul gör hattrick för Schalke och han gör dessa rörelser i målgest dock utan mantel eller flagga. Dessa segergester gör mig oerhört nyfiken och lite förbryllad om jag ska vara ärlig. Det är något som jag inte alls har lagt märke till tidigare (bortsett från de berömda bilderna på raul med flaggan) och inte riktigt förstår meningen med. Varför gör de så? Är det pga raul som ramos gör så? spännande spännande, om jag någon dag träffar någon av dem är nog det en fråga jag skulle vilja ställa... Nejvaddå tönt!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0