Snart snart snart

Snart så åker vi :-D

Vi har lappar som ska in från föräldrarna senast på torsdag, och det är ju torsdagen den 14 som jag åker, idag frågade en förälder om när de skulle in om det var på torsdag och jag svarade jo det stämmer, nästa torsdag men sen kom jag ju på att det är redan nu på torsdag och då insåg jag för sjuttonde gången att vi snart åker.
Att jag längtar efter det är nog en underdrift, det ska bli så otroligt härligt.

Idag såg jag vitsippor, så himla härligt, jag älskar vitsippor och jag älskar våren. Idag kändes det verkligen som om den är här. När jag gick hem från jobbet så sken solen, fåglarna kvittrade, vägarna var torra, dammiga och rensopade och på vägen hem såg jag säkert tjugo människor som var ute och gick eller lekte, det hör inte direkt till vanligheten. Det är inte länge sedan det var nattmörkt vid den tiden (typ 6), det var isigt och snöigt överallt och våren kändes hopplöst långt borta.

Imorgon ska jag ha en härlig dag på jobbet, bara vara på något enstaka möte och så ska jag skriva ut alla dokument som behövs inför resan. Det är massa saker som jag måste ordna på jobbet innan jag reser bort. Min sämsta egenskap som chef är nog att delegera, eller iaf en av mina sämsta och även fast jag bara ska vara borta i fyra dagar känns det som om jag har en hel del att förbereda. Nu låter det nästan som om stället kommer stå och falla med mig men så är det absolut inte, snarare tvärtom. Jag har underbart duktiga kollegor som jag litar på till hundra procent.

På onsdag ska jag jobba en mysig, kort dag och sedan göra de sista förberedelserna inför resan. Å så är det ju såklart en spännande match på kvällen som jag verkligen verkligen hoppas att real vinner, eller iaf inte förlorar med 4-0 eller mer...

Nu ska jag nog slappa framför tvn ett litet tag och sen sova för mycket sömn blev det inte inatt direkt. kanske blir det lite popcorn också :-)

Kommentarer
Postat av: anna

jag e inte alls avis. ni kommer ju få det gryyymt.

idag såg jag massor me tussilagos när jag åkte till jobbet och en ambulans me registrerings nr 112, då tänkte jag på dig, haha

2011-04-11 @ 22:40:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0