Sista påskdagen

Det har varit underbart skönt att vara långledig, å precis efter semestern, lyx! Jag har inte fått supermycket gjort men jag har verkligen njutit kan jag lova. I lördags blev det en spontangrillning å det var ju kul och gott. Igår var vi på grillmiddag hos kjells pappa och där var det massa hel och halvsyskon och massa flickvänner och pojkvänner så det blev stormiddag. Även det var väldigt trevligt fast vi gick rätt tidigt eftersom Kjell skulle jobba natt. Nu ligger han och sover för när han hade jobbat klart vid sju i morse fick han skriva i åtminstonde två timmar på ett skolarbete som skulle in, stackarn!

Jag är lite orolig över hur det ska gå att vända tillbaka dygnet för mig. Eftersom Kjell har jobbat natt typ hela min ledighet så har jag lite medvetet varit uppe nästan hela nätterna och jag har varit väldigt duktig på att sova på morgonen. Fast igårkväll somnade jag i soffan, kanske runt tio å när jag vaknade mitt i natten insåg jag att jag inte alls var i närheten av mina 10000 steg så då körde jag ett pass på crosstrainern, vid 6-7 tror jag att jag somnade igen och sov tills kjell gick och la sig vid 10.
Det är bra tur att jag har den där crosstrainern annars skulle jag aldrig komma över 10000 steg de dagar jag är ledig.
Idag SKA jag försöka deklarera för det var ju i stort sett mitt mål med hela min ledighet. Jag har kollat upp lite vilka blanketter som gäller och vad jag behöver leta fram för uppgifter. Nästa steg är att skaffa en e-legitimation eftersom det är enda sättet för mig om jag vill deklarera via nätet, och jag hoppas verkligen att jag kan fixa en ny även om jag redan egentligen har en för jag är osäker på om jag har ordnat en sedan jag bytte bank. Tanken är väl också att jag ska städa lite till, ungefär halva huset har blivit städat i helgen och det vore ju härligt om det för en gångs skull var fint i hela huset.
Alla grannar är ute typ dygnet runt och ordnar med stensättning och altanbygge och det får mig att undra varför vi egentligen köpte huset, nej inte riktigt så men jag njuter väldigt mycket av insidan av huset. Å jag vill inte hålla på och fixa och dona precis hela tiden, det får ta den tid det tar känner jag. Det skulle dock vara skönt med en altan känner jag. Som tur är känner vi snälla och duktiga människor som ska hjälpa oss lite med att ordna marken också.

I veckan drar handbollen igång igen och det känns knappt som om vi har haft något uppehåll om jag ska vara helt ärlig. Jag tycker att det ska bli spännande och roligt att se hur det går med nya tränaren och det kan nog vara bra om jag tränar lite mer men jag är inte övertaggad tyvärr. Fast lite saknar jag ju handbollen såklart, ska bli kul att spela matcher igen, även om jag inte riktigt ser fram emot sommarserien med tanke på motståndet...

Jag håller däremot på att längta ihjäl mig till på onsdag och reals CL-match. Visserligen tror jag barcelona kommer vinna och då kommer det ju inte vara någon superglad och trevlig katarina som går och lägger sig på onsdag men jag orkar inte vänta och gå i ovisshet längre. Jag börjar redan bli nervös och får fjärilar i magen så fort jag tänker på det.

Sådär ja nu har jag ventilerat lite...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0