Packa!?!?

Jag är inte en person som hatar att packa, jag älskar det inte direkt heller men oftast ska man ju göra något spännande när packningen är klar så jag förknippar det snarare med något positivt än negativt iaf. Men det är ta mig tusan inte lätt att packa när man ska åka till två olika städer och nästan vara borta i en vecka, när det är början på vår och hur osäkert väder om helst. Jag kommer inte heller ihåg hur 20 grader känns som, är det så varmt så man inte kan ha jeans? Eller är det för kallt för kortbyxor och ej långärmat?
Det känns ju som om man överlever i 20 grader i vilket fall som helst och att det kanske är det ideala vädret för att uppleva två storstäder, men det är som sagt inte lätt att packa. Särskilt när man inte hittar några roliga kläder och framförallt inte när man inte har haft kläderna ifråga på sig på typ 9 månader och man inte har någon aning om man ens kan få dem på sig.
Känns som om jag har en biljoner saker som jag borde göra innan jag åker men jag orkar verkligen inte stressa, det blir säkert hur bra som helst i vilket fall som helst. Nej nu måste jag fortsätta med den där mindre roliga packningen...

Kommentarer
Postat av: anna

hej håhå!

skulle skicka ett mess till dig å tinkan men min telefon e tvär död! ville bara önska er en grym resa, ni kommer ha det sååå kul. hälsa ramos! :) vinka om ni kommer me på tv, ska försöka kolla på matchen. va försiktiga å ha det så kul! hälsa tinkan!!

puss å kram en ledsen kamrat som får stanna hemma :( :P

2011-04-13 @ 22:25:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0