Lugnet efter stormen

Förra veckan var minst sagt intensiv men massa obligatoriska kvällsaktiviteter och flera valfria också. Fort och smidigt gick det även om jag var trött för det mesta, tänkte hela tiden snart är veckan slut, då får jag ta det lugnt och skönt, det är bara den här veckan...

Å visst lite lugnt hann jag ta det i helgen men det var inte mycket, jag hann inte måla överhuvudtaget faktiskt och nångång då insåg jag att den här veckan inte är särskilt mycket lugnare. Nu sitter jag kvar på jobbet och har förberett inför tränarträffen som börjar kl 7. Imorgon ska jag på pedagogiskt cafe innan träningen. Onsdag känns riktigt lyxigt för då har jag bara ett utvecklingssamtal efter jobbet och sen är kvällen fri :-)

Roligast i helgen var inflyttningsfesten hos Tomas. Det kändes som om man traskade in på en reunionfest från högstadiet eller gymnasiet eftersom det var så mycket folk från gamla klassen som man inte sett på år och dar. Det var så kul att träffa alla tio år äldre och höra vad de har för sig nuförtiden... Vissa gifta, andra föräldrar, alla spännande yrken man fick höra om osv. Alla var så trevliga och verkade så glada, härligt! Å Tomas tycker jag alltid om att träffa :-)
Det enda som var tråkigt var att jag missade reals match, annars hade de ju vunnit! Jag missar dessutom större delen av deras cl-match imorgon eftersom den krockar med träningen, men men ibland får de helt enkelt klara sig utan mig ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0