Fullt upp hela tiden

Just nu är det fullt upp över allt. Jag har tusen miljoner saker som jag borde göra på jobbet och flera tusen saker som jag bara måste göra på jobbet. På handbollen är det inte lika hektiskt men det är ju en hel del saker som jag ska göra. Å hemma är det likadant. Jag tycker om att ha massa ansvar och mycket att göra men just nu går det lite överstyr, sådär så att jag känner att jag inte riktigt hinner göra det så bra som jag vill utan att allt blir halvdant eftersom jag ska mäkta med allt. Jag längtar till den här veckan är slut, eller iaf till helgen för då tror jag det lugnar ner sig lite. Igår jobbade jag 9-17.30 sen var det Happening med jobbet. Vi fick prova på golf, det var jättekul. Det är så roligt att umgås med sina kollegor utanför jobbet och det var kul att få prova slå med golfklubba för det har jag aldrig gjort förut. När jag kom hem hann jag faktiskt scrapbooka lite, det var kul. Mindre kul var det att elen till kyl, frys, fläkt och diverse lampor helt plötsligt fick för sig att lägga ner men men det löste sig tillslut.
Idag har jag jobbat 8-16 och dagen slutade ovanligt stressigt. Nu har jag ätit lite för att orka med kvällen och bestämde mig för att skippa alla måsten som har med hushållet att göra, jag rensade bara upp en del i köket, istället ska jag få va "ledig" i en och en halv timme innan det är dags för att åka på styrelsemöte. Jag hoppas verkligen mötet är klart 20.30 för då börjar träningen.
Imorgon jobbar jag 7.30-16.15 och på kvällen har vi personalmöte, jag har nog tänkt att jag ska vara tillräckligt frisk för att gå ut och springa mellan jobbet och mötet, måste få igång konditionsträningen ordentligt.
På torsdag jobbar jag 6.25-14.55 och på kvällen har vi föräldramöte (när jag nu ska hinna förbereda det?) och sedan är det träning som gäller.
På fredag har vi några som har semester och tydligen så har vi brist på vikarier i företaget då så vår chef undrade om inte vi kände någon som kan. Snäll som jag är kom jag och tänka på min käre lille lillebror. Så nu är det bestämt att han ska komma och jobba hos oss på fredag. Han kommer säkert fungera toppen som vikarie men för mig är han verkligen en lillebror och jag är en aning nervös över hur det kommer gå :-S

Nej nu ska jag se till att njuta av fritiden och bara lata mig :-D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0