Att måla eller icke måla

Fast måla ska jag, just nu sitter jag bara och skjuter upp det en aning. Helgen har varit toppen. I fredags hade vi en planeringsdag och det var det bästa avslut på förra veckan jag kunde haft. Dels var det hur hemskt det än låter rätt skönt att jobba utan barnen på plats. Just nu är det mycket konflikter och småbråk, det ska testas många gränser, bland kompisar men även mot oss fröknar. Det är en ny gruppkonstellation där alla ska finna sin plats. Innan sommaren har man riktigt stora barn som man känner till 100 procent och sen efter sommaren har helt plötsligt snittåldern minskat radikalt och man har ett gäng i gruppen som man inte riktigt vet vart man har. Men det är spännande det med men då kan det verkligen vara bra med en paus och en riktigt härlig och bra planeringsdag då man kan prata om sånt som man aldrig hinner med annars och där man kan inspirera varandra och strukturera upp kommande termin. Å det var precis det vi gjorde i fredags! Så nu är jag supertaggad för att starta arbetet, ska bli så kul när den lite mer strukturerade verksamheten nu drar igång, det har blivit lite ovanligt mycket barnpassning hittills efter sommaren nämligen.
Sedan började helgen och då kom först Karin hem till mig. Vi skulle ha ett twailight-maraton eftersom hon inte hade sett någon av filmerna och jag inte hade sett den tredje. Efter ett tag kom även Tinna och Anna. Kjell var också med och en kompis till honom men de uppskattade nog inte filmerna så värst mycket. Vi kollade även på sverige-ungern såklart och det var kul att se Sverige spela. Tycker att de känns mer inspirerande och roliga att titta på än vad de gjort de senaste åren. Mycket fart och en hel del chanser, mycket bra!
Vi var ju uppe nästan hela natten och såg på film så vi sov halva lördagen. Sedan gick vi på en promenad för att titta på våra gamla trakter (haga) å det var mysigt. På kvällen var jag och kjell faktiskt duktiga och började måla, viket vi ska fortsätta med nu. Antar att jag får sluta skriva då :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0