Idag har jag varit duktig

I morse ringde klockan strax före sju, jag kunde dock somna om i nästan en timme eftersom jag fick bekräftat att min mobil inte skulle ställt om sig själv till vintertid. Så vid åtta var det dags att gå upp och åka ner till Tellushallen för ytterligare en fm med småttingar som skulle få prova på handboll. Tydligen regnade det rätt bra så jag var rätt blöt när jag kom fram. Tycker passen idaq gick bättre än igår så det var skönt. Första passet idag var visserligen rätt drygt med några barn som inte riktigt lyssnade men de var också äldre vilket var skönt i de övningar som faktiskt kräver lite bollkontroll. Det andra passet var nog det härligaste på sitt sätt men alla kändes rätt små så nivån fick hamna ganska lågt, men men. Jag är nöjd med att vi genomförde den här helgen och förhoppningsvis har vi lyckats göra föräldrar och små barn i vallentuna medvetna om att vi har en bra förening och att handboll är en härlig sport. Det är också väldigt skönt att ha det gjort faktiskt.
Sen jag kom hem har jag städat lite och latat mig lite omvartannat. Tittade på Robinson och efter det gick jag faktiskt ut och målade. Vi har lite kvar på garaget att måla men de senaste veckorna har det inte varit väder för att måla när det har funnits tid för det så vi tänkte nog helt enkelt vänta till våren. Men i slutet på den här veckan har det ju varit riktigt varmt så då har jag blivit målarsugen, har dock inte haft någon möjlighet tidigare eftersom jag knappt varit hemma förrän sent på kvällarna. I morse när det regnade blev jag faktiskt riktigt besviken eftersom jag sett fram emot att få lite målat men som tur var blev vädret bättre och jag fick lite gjort, dock blev det mörkt väldigt tidigt, gick nyss in för att jag knappt såg vad jag målade. Tänkte inte riktigt på att det självklart mörknar en timme tidigare nu.

Igår var det massa handboll. Mellan 9 och 11 var det ju Sport Academy precis som idag, efter det gick jag och Tinna och åt en smörgås hos Lili innan det var dags för tinna att gå till samlingen med f96 och för mig att gå till bowlingen. Det gick sämre än värdelöst att bowla för mig så jag tyckte inte att det var så kul, så är det väl dessvärre när man är en tävlingsmänniska. Men det var ändå trevligt att umgås med laget utanför planen. Jag tycker stämningen i laget är bättre än någonsin tror jag och jag trivs superbra med hela laget och det är verkligen skönt efter många seniorlagsår med tjafs och dålig lagsamanhållning.
Sen bar det av till hallen för lite mat, Kicki och Disa hade varit jätteduktiga som ordnat så fint. Vi hann spela/leka lite Land och Stad vilket var kul, särskilt eftersom jag och Tinna vann :-D Sen var det dags för match mot Ludvika som var en mycket tråkig historia som jag nog inte kommer orka skriva så mycket om. Jag förstår inte hur vi kan vara så värdelösa och förlora mot så dåliga lag. Jag måste ju vara helt blind för hur katastrofalt värdelösa vi är för i min värld borde inte vi ligga i botten av serien med en poäng efter alla dessa matcher. Jag är väl dum och naiv för jag bara väntar på att det ska vända men det kanske det inte kommer göra. Aja vi har iaf kul tillsammans (förutom när vi förlorar) och kämpar på. Vill det sig inte åker vi väl ner i trean och då får vi väl iaf vinna några matcher. Vi ska kämpa och slita för att vända på det här och jag har faktiskt ganska stora förhoppningar vi ska bara få allt att stämma.

Mamma och jag åkte hem och lagade mat, kyckling med potatis och brunsås. En av mina favoriter om det är mamma som lagar maten. Jag dokumenterade varje steg noga så att jag nån dag ska kunna laga nästan lika god mat som hon. Nu blev visserligen inte såsen så där perfekt som den alltid annars blir men men det var gott ändå. Vi tittade på första halvlek av Reals match till middagen. Tyvärr lyckades jag bara hitta en sändning med väldigt dålig bildkvalité. Jag har börjat lära mig vilka olika kanaler som är bättre och sämre, jag har iaf hittat en favorit. Den verkar dock inte helt pålitlig för att den inte alltid fungerar, ibland står det att den är unavilable for the moment men när den fungerar är bilden kalasbra och som tur var fungerade den i andra halvlek igår. Lagom till att Real spelade upp sig och gjorde sina tre mål. Kul för Ronaldo att det går så bra för honom. Tråkigt att det inte går bättre för Ramos, tycker inte att han har varit sig lik den här säsongen men så har han ju haft en del småskador och så så det kommer nog :-) Kul däremot att Marcelo har utvecklats så mycket, han är numera given i laget (har han dock kanske varit länge men det har mest berott på att det inte funnits någon halvbra på den positionen ens, nu är han ju riktigt bra och skulle spöa många konkurrenter).
Skönt är det att det iaf går bra för real nu när det går så pissdåligt som det gör för oss i handbollen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0