Fredag!!!

Känns skumt att det är fredag, kan ju bero på att jag var hemma mån-ons och inte gjorde något alls. Ikväll ska jag bara ta det oerhört lugnt. Imorgon är det ju nästan den viktigaste matchen på året... mot täby... hemma :-) Jag är rätt nervös redan såklart. Ser man bara till resultaten hittills i serien ska ju vi vinna mot dem. Vi har mött i stort sett samma lag som dem och i alla matcher har vi förlorat med mindre kan man väl säga. Fast de har en vinst att skryta med och det har ju inte vi, än så länge...

Karin kommer på besök från Uppsala och ska titta på matchen å sen blir det nog utgång om det inte blir en plattmatch och fruktansvärt argt humör efteråt. Blir det så har jag lovat att hon får åka hem till några andra istället.

Igår var det boll-lekis igen. Smärre kaotiskt skulle jag kunna sammanfatta det som men det känns ändå som om alla barn tycker att det är superkul. Höjdpunkten på veckan fick jag höra igår och att en av de yngre, kanske 3 år, undrar när det är torsdag nästa gång så fort det är slut. Det är ju precis därför som man orkar hålla på, man får ju tusenfalt tillbaka och jag skulle vilja rekomendera alla att prova på något liknande någon gång. Dock är det för lite med två vuxna på 30 barn tycker jag... Tur hade jag iaf att Patrik var underbart snäll och ställde upp, annars hade det blivit riktigt jobbigt.

Reals match i veckan (CL) gick ju bra. Jag tycker inte att de spelade så fantastiskt bra men ändå vinner de relativt enkelt mot Milan och det känns ju skönt. Deras två mål i början av matchen (13 och 14:e min tror jag) var väl lite tursamma med en frispark som gick genom muren och ett skott som studsade på en milanspelare och in i mål men jag tror inte att det finns någon som tycker att resultatet var orättvist. Jag tycker milan spelade dåligt, såg oengagerat och lojt ut. Reals spelare fick lång tid på sig med boll innan någon pressade och med det i tanken borde väl real ha kunnat göra något ännu bättre av bollen än de faktiskt gjorde. Aja jag har en bra känsla i år och oavsett hur det går resultatmässigt så är jag nöjd med reals insats. De har ett ungt piggt lag där alla kämpar och sliter och det är ett rent nöje att följa dem :-D

På onsdagen försökte jag titta på Schalkes match men det var en riktigt dålig dag för streamning av fotboll, iaf för mig för det var knappt att jag fick någon bild alls och den hängde sig ständigt, men de vann iaf och min älskade Raul gjorde mål så jag blev överlycklig ändå (det var faktiskt en av de få minuterna som jag såg :-)).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0